Család és GyerekJátszóház
Utolsó frissítés: 2013-10-08 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Galagonya bohóc szülinapi játszóháza

Játszóház
Az Őrmezői lakótelep közepén található 140nm-es játszóházunk jól átlátható, egylégterű, világos (jó idó esetén napfényes!!) játéktérrel és 10nm-es szociális helységből (külön felnőtt és gyerek WC-vel) illetve kertből áll. A kert a nyári hónapokban bizonyos zsúr csomagok esetén igénybe vehető (pl. póni csomag). Fontos tehát, hogy nem egy panelház aljában lévő helységről vagy egy ablaktalan bevásárlóközponti játszóházról beszélünk!

Célunk az, hogy a család az ismerősökkel és barátokkal EGYÜTT ünnepelhessen zavaró körülmények nélkül. Nálunk nem kell attól tartanod - mint a többezer nm-es játszókban - hogy a 18 gyerek 18 irányba elindul a tömegben és ezzel szét is esett a zsúr. Mivel az EGYÜTT szón van a hangsúly, így mi annak örülünk igazán, hogyha a vendég-szülők is a játszóházban maradnak és játszanak a gyerekekkel.

A játékteret gumipadló és szőnyeg borítja, az ünneplő asztal alatt EXPONA borítás, a szociális helységben járólap található. Mivel a játszóházban utcai cípővel nem lehet tartózkodni, így zokni használata kötelező. A felnőttek részére vendég-papucsot biztosítunk (megj: a papucsban is kötelező a zokni), de akár a sajátot is hozhatsz.

A nagy mozgástól kimelegedő, megizzadó gyerekek részére hajszárítási lehetőséget biztosítunk, de emellett hasznos lehet a váltó poló is.

A játékokat úgy választottuk, hogy a gyerekek mindig szem elött legyenek és lehessen EGYÜTT játszani. Műanyag és fa építőkockák, kiasutók, kisvasút, babakonyhák..stb állnak a gyerekek rendelkezésére.Fontos szempont volt az is, hogy ne kerüljenek pánik helyzetbe (pl a magasság miatt vagy mert szűk a hely -ld. nagy labirintusok) ezáltal biztonságosan, de mégis aktív mozgással teljen a zsúr. Így a mozgás igényüket a légvárakkal a hintákkal és a BOBOCAR-okkal tudják kielégíteni. A játékokat - a rendezvény-sűrűség függvényében -hetente, kéthetente fertőtlenítjük!
Elérhetőségek
1112 Budapest
Neszmélyi út 13
Megközelíthetőség:
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd -
Szerda -
Csütörtök -
Péntek -
Szombat -
Vasárnap -
nyitva: csak rendezvényeken
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz, SZÉP kártya
Belépők
Alapterület: 140nm
Egyéb lehetőségek
  • Arcfestés, Bűvész, Bábszínház, MiniDisco, Táncház, Póni, Bohóc, Palinta koncert...
Faninfo tipp

Korosztály: 3-10
Parkolás
Parkoló
Étel, ital
Büfé
Programok