Család és GyerekJátszótér
Utolsó frissítés: 2014-05-28 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Hajógyári-szigeti játszótér

Játszótér, Felnőtt játszótér, Street Gym
A 8.000 m2 felületű játszótéren sövényekkel, bokrokkal jól elhatárolt a kicsik és a nagyok játszótere.

Felnőtt játszótér

A Hajógyári szigeten a csúszdás játszótérhez közeli kör alakú tisztáson helyezték el a több elemből álló sporteszközöket, melyek viszonylag egyszerűbb, statikus eszközök, mégis változatos mozgás elvégzésére alkalmasak. A fitnesz park kialakítása része annak a helyi, komplex környezetrendezésnek, melyben felújításra kerültek a meglévő padok, a kavicsút és az ivókút, valamint az idős cserjeállományt is újakkal váltottuk ki. A sötétedés utáni biztonságos használatot több helyszínen napelemmel működő kandeláberes megvilágítással tesszük lehetővé.

Eszközök:

lábnyújtó állvány, nyújtópad, párhuzamos korlát, fekvőtámasz korlát, törzsfordító pad, haspad, nyújtó korlát, húzódzkodó állvány

Játszótér gyerekeknek

Az apróságok a földhöz közelebb érzik magukat biztonságban, ezért számukra a forgós és rugós játékok, az apró méretű mászóvár, ki-bebújó résekkel és a homokozó a legmegfelelőbb és kedveltebb játszószer.

A nagyok, a mesterséges kialakítású dombra épített csúszdákon próbálgathatják bátorságukat, ügyességüket. A csúszdák mellett a 6,5 ill. 10,5 méteres piramis alakú tornyok nemcsak látványelemek, további izgalmas játék lehetőséget nyújtanak a kamaszkorú gyermekek számára. A domb felől érkezők, a két tornyot összekötő kötélalagúton átjutva a magasabb „hegytetőre" kétféle csúszda közül választhatnak, melyiken csússzanak le. A csúszdák érkező része ütéscsillapító burkolattal ellátott. Az acélszerelvényű játékok korrózióállóak, és kitűnően alkalmasak a nagy igénybevételnek.

Játszótér a nagyoknak: piramis alakú tornyokkal, nyitott és zárt csúszdákkal, a gyerekek és a felnőttek fogadására alkalmas terekkel, padokkal.

Elérhetőségek
1033 Budapest
Hajógyári-sziget
Megközelíthetőség:

Filatorigát (H5 HÉV)
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd -
Szerda -
Csütörtök -
Péntek -
Szombat -
Vasárnap -
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Belépők
Egyéb lehetőségek
    Faninfo tipp
    Parkolás

    Étel, ital
    Programok