Család és GyerekNapközi
Utolsó frissítés: 2013-10-08 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Malvin-Ház Családi napközi

Napközi
A Malvin-Ház Családi Napközi kölcsönös igények találkozásából jött létre, ami szülők és a gondozónői szakma kapcsolatából ered. Én Baróczi Melinda 16 évet dolgoztam az I. kerületi bölcsődében. Látva a szülők egyre nagyobb igényét a gyermekek szakszerű ellátására, megfogalmazódott bennem, hogy az elmúlt évek szakmai tapasztalatát felhasználva, ami nagy gyermekszeretettel és felelősségtudattal párosul, létrehozom a Malvin-Ház Családi Napközit.

A bölcsődékben és óvodákban az elmúlt években sokszoros túljelentkezés van és ezért, sok család kiszorul a napközbeni gyermekellátásból. A Családi Napközi egy olyan alternatív gyermekellátási forma, amiben lehetőség nyílik férőhelyet biztosítani, az ezt igénylő kisgyermekes családoknak. A kis létszámú közösségben a gyermekekre több idő, odafigyelés jut, amiben a személyes bánásmód könnyeben megvalósul. A Családi Napközik egyre elterjettebbek, talán nem véletlenül. Sok szülő igénye, hogy több törődést, foglalkozásokat, programokat kapjon a gyermeke az alapellátáson túl. A Malvin-Ház az I. Kerület legszebb részén, a Gellérthegyen, jól megközelíthető, mégis csendes kertvárosi részen helyezkedik el. A villaépület részének kialakítása mindenben megfelel a szakma és a szülők elvárásainak. A berendezés, a tárgyi eszközök 1-4 éves korú gyermekek igényeihez alkalmazkodik.

Tágas terek, nagy játszószoba, terasz és kis kert is tartozik az ingatlanhoz. A családi napközi létrehozásakor az a cél lebegett a szemem előtt, hogy többet nyújtsunk a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt, mint a szokásos állami bölcsődében, óvodában.
Elérhetőségek
1016 Budapest
Szirtes út 15/b
Megközelíthetőség:
malvinhaz@gmail.com
Nyitva tartás
Hétfő7:30 - 17:30
Kedd7:30 - 17:30
Szerda7:30 - 17:30
Csütörtök7:30 - 17:30
Péntek7:30 - 17:30
Szombat -
Vasárnap -
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz
Belépők
Egész napos ellátás étkezéssel
5600 Ft
Egyéb lehetőségek
  Faninfo tipp

  Korosztály: 1-4
  Parkolás
  Utcai parkolás lehetséges
  Étel, ital
  Programok