Család és Gyerek
Utolsó frissítés: 2014-10-16 Faninfo Partner

Városligeti Magánóvoda

Magánóvoda,
A Városligeti Magánóvoda Budapest szívében, és mégis zöld környezetben helyezkedik el, a “diplomata negyed” területén, a Városligettől 2 percre.

Óvodánk vegyes korcsoportban végzi a gyermekek komplex fejlesztését (testi, lelki és szellemi fejlődés) – mert legnagyobb kincsünk a gyermek.

A mai rohanó világban a szülőknek nagy gondot okoz az óvodák őszi, téli és nyári szünete. A Városligeti Magánóvoda egész évben nyitva tart! Az év minden hétköznapján – kivéve a munkaszüneti- és ünnepnapokat – várjuk a csemetéket sok szeretettel 8 és 16 óra között.

Különös figyelmet fordítunk a gyermekek táplálkozására. Óvodánk kizárólag biotermékekből és friss zöldségből, gyümölcsből készíti az ételeket. Mivel hazánkban nagyon sok az ételallergiás gyermek, ezért a napi menüket úgy állítjuk össze, hogy laktóz- és lisztérzékeny gyermekek is fogyaszthatják.

A Nevelési elvünk oldalon bemutatjuk, mi az, amit fontosnak és elengedhetetlennek tartunk egy óvodáskorú gyermek megfelelő testi és lelki fejlődéséhez.

A természet szeretetére és megóvására a sok-sok kirándulással vezetjük rá a gyermekeket, akik a séták során gyűjtött természetes anyagokból – kreatív fejlesztési foglalkozásainkon – használati-, ajándék- és játéktárgyakat készítenek az óvónő segítségével.

A közlekedés szabályainak megismerése és helyes alkalmazása gyermekeink biztonsága érdekében elengedhetetlen. Sétáink és múzeumi látogatásaink során szinte észrevétlenül tanulják meg a csemeték, hogy mi helyes és mi helytelen.
Elérhetőségek
1063 Budapest
Munkácsy Mihály utca
Megközelíthetőség:
info@maganovoda.net
Nyitva tartás
Hétfő8:00 - 16:00
Kedd8:00 - 16:00
Szerda8:00 - 16:00
Csütörtök8:00 - 16:00
Péntek8:00 - 16:00
Szombat -
Vasárnap -
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Belépők
  • Kis létszám
  • Egészséges ételek (3x étkezés)
  • Iskola-előkészítés
  • Állatkerti séták
Egyéb lehetőségek
  • Fővárosi Növény- és Állatkert látogatás, Múzeumjárás, Uszoda (heti 2 alkalom), Margitsziget, Szent István Park, Bábszínház,
Faninfo tipp

Korosztály: 2-6
Parkolás

Étel, ital
Programok