GasztroÉtteremFine Dining, Gourmet
Utolsó frissítés: 2013-04-17 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Araz Étterem

Étterem, Fine Dining, Gourmet modern
 
Budapest egyik történelmi negyedében, a VII. kerületben egy olyan új étterem várja a gasztronómia rajongóit, mely divatot teremt a hazai ételkultúra hívei között. Aki eddig úgy érezte, hogy kompromisszumot kell kötnie az étteremválasztásnál, az most megtalálhatja azt az éttermet, mely minden kihívásnak megfelel. Kifinomult, a legapróbb részletekig megtervezett belső tér, a századforduló hangulatát és a mai modern világ-konyhát ízlésesen párosító izgalmas étlap, egy VII. kerületi csendes és árnyas terasz várja a vendégeket.

Az új ARAZ Étterem étlapján a magyar és a francia konyha legkiválóbb remekei találhatók, melyeket a XXI. század legmodernebb konyhatechnológiai eljárásával készít Önnek Barka Áron séf és csapata.
A francia konyha legalább olyan izgalmas az ízek kedvelői számára, mint egy új földrész felfedezése egy világvándornak. Az ízek, illatok és a látvány páratlan harmóniája talán legjobban egy francia étellel felékesített tányéron mutatkozik meg. Páratlanul gazdag alapanyagok, hihetetlenül friss hozzávalók, rendkívül gazdag fantázia és a maximális ízharmóniára való törekvés jellemzi a francia konyhát, melyből most a legmodernebb technológiával készített izgalmas étel-költeményeket ajánlunk az ízek, a felfedezés és az új kalandok kedvelőinek.

A magyar konyha egyedülálló ízei, meghatározó fűszerhasználata és jellegzetesen laktató kombinációi izgalmas gasztro-kalandra hívják a páratlan íz-élményre éhező vendégeket. Konyhánk – akárcsak nyelvünk vagy zenénk – erősen elüt a szomszédos és a nyugati nemzetekétől, egyben legalább olyan meghatározó nemzeti tudatunkban, mint himnuszunk vagy zászlónk. Bár nem létezhet magyar konyha paprika, gulyás és pörkölt nélkül, mégis sokkal gazdagabb az ennél: régmúlt korszakok ételei a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal párosítva – ezt kínáljuk Önnek magyaros étlapunkon.
Elérhetőségek
1074 Budapest
Dohány utca 42-44
Megközelíthetőség:

Blaha Lujza tértől pár perc séta
araz@araz.hu
Nyitva tartás
Hétfő7:00 - 23:00
Kedd7:00 - 23:00
Szerda7:00 - 23:00
Csütörtök7:00 - 23:00
Péntek7:00 - 23:00
Szombat7:00 - 23:00
Vasárnap7:00 - 23:00
Rendezvényszervezés
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges$Parkoló
Fizetési Lehetőség
Készpénz, Bankkártya, Erzsébet utalvány
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Hotel,
Faninfo tipp
Vegetáriánusoknak
Haveroknak,barátoknak
Családoknak
Pároknak
Ételek
Konyha típus:
magyaros, francia, fúziós
Francia bőrös csirkemell tejszínes kelkáposztán, fűszeres burgonyanyárssal2550 Ft
Menü2 fogás: 1390 Ft
3 fogás: 1590 Ft
Házhozszállítás nincs
Italok
Koktél van
 
Programok