GasztroÉtteremCsárdaVendéglő
Utolsó frissítés: 2013-07-19 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Fehértói Halászcsárda és Panzió

Étterem, Csárda, Vendéglő, tradícionális-magyar
 
A Fehértói Halászcsárda és Panzió (a fehértói parti szerviz bázisa) Frank Sándor vállalkozásainak zászlóshajója, hosszú évek munkájának, tapasztalatainak kiteljesedése. Frank Sándor (56 éves) édesanyja szakmáját örökölte, 40 esztendeje dolgozik szakácsként Csongrád megyében. Több szegedi étteremben tevékenykedett konyhafőnökként, 1980-ban szerezte meg a mesteri címet (33 évesen az országban lefiatalabbként). Szakmai versenyek sorát nyerte meg. A Nemzetközi Tiszai Halfesztivál szervezője (2006-ban immár tizedik alkalommal). Felállítja a halászléfőzés Guinnes-rekordját -3500 literes bográcsban 7000 adag halászlé (2000).
Kerthelység/terasz
Elérhetőségek
6728 Szeged
Budapesti út 41
info@fehertoi.hu
Nyitva tartás
Hétfő0:00 - 24:00
Kedd0:00 - 24:00
Szerda0:00 - 24:00
Csütörtök0:00 - 24:00
Péntek0:00 - 24:00
Szombat0:00 - 24:00
Vasárnap0:00 - 24:00
Rendezvényszervezés
Zártkörű rendezvények
Terembérlés
Max. befogadó képesség:1500 fő
4 terem, 1 galéria, 1 terasz, 1 parti sátor
Parkolás
Saját parkoló
Fizetési Lehetőség
Készpénz, Bankkártya, Erzsébet utalvány,
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Panzió, Klimatizált,
Faninfo tipp
Családoknak
Üzleti találkozóra
Pároknak
Haveroknak, barátoknak
Egyetemistáknak
Ételek
Konyha típus:
tradícionális-magyar,nemzetközi,
Vegyes halászlé2350 Ft
Menü Ft
Házhozszállítás nincs
Italok
Kávé350 Ft
Dreher (csapolt)700 Ft
Chivas Regal1100 Ft
Jägermeister1100 Ft
Finlandia500 Ft
 
Programok