GasztroCukrászdaFagyizó
Utolsó frissítés: 2014-05-26 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Gerbeaud Cukrászda

Cukrászda, Fagyizó
 
A Gerbeaud több mint 150 éve jelenti azt, amit cukrászatnak, cukrászdának hívunk. Világhírnevét annak is köszönheti, hogy kreatív cukrászai a tradíció ápolása mellett mindig új termékekkel, süteményekkel lepik meg a vendégeket.

A cukrászok generációról generációra adják át a tudást, értő kezek vezetik azt a sok-sok tanulót, akik minden évben ebből az igazi műhelyből indíthatják életüket. Műhely. Talán az egyik legjobb szó a Gerbeaud-ra. Egy profi csapat, ahol értik és értékelik egymás munkáját.

Filozófiánk lényege, hogy kizárólag kiváló minőségű friss, alapanyagokból kézműves jelleggel dolgozunk. Célunk, hogy egyedi, esztétikus, hazánkban ritkaságnak számító süteményeket is kínáljunk vendégeinknek a tradicionális magyar termékek mellett. Feladatunknak tekintjük, hogy az ínyencségekre fogékony közönséget megismertessük új ízekkel, textúrákkal és segítsük felfedezni a minőségi jó terméket. Törekszünk arra is, hogy a gazdag múlttal rendelkező magyar cukrászat ízeit és termékeit újjáélesszük és modern formába öntsük a mai ízlésnek és alapanyagoknak megfelelően. Az újítások nem jelentik szakmai múlt elvetését, sőt abból építkezünk a jövőnek. Az új technológiák, alapanyagok, eszközök, formák, felszerelések, gépek alkalmazása azonban elengedhetetlen.

Desszertjeinkkel az összes érzékszervet szeretnénk kényeztetni. Mint szinte minden esetben, a süteményeknél is nagyon fontos az első impresszió, így nem csak kulináris, hanem esztétikai élményt is kívánunk termékeinkkel nyújtani.

A Gerbeaud Cukrászda kínálatában a klasszikus Dobos torta, Esterházy torta és Gerbeaud szelet mellett, olyan kulináris gyönyöröket okozó termékeket is kínálunk a pultban, mint a Narancsos-karamell, a Royal csokoládé vagy a könnyed Bazsalikomos-citrom.

Az örökké megújulni tudó klasszikusként alkotunk új izgalmas készítményeket melyek megfelelnek a mai ízlésnek, könnyedek és elegánsak is.

Merünk édeset álmodni!
Elérhetőségek
1051 Budapest
Vörösmarty tér 7-8
gerbeaud@gerbeaud.hu
cafe@gerbeaud.hu
Nyitva tartás
Hétfő9:00 - 21:00
Kedd9:00 - 21:00
Szerda9:00 - 21:00
Csütörtök9:00 - 21:00
Péntek9:00 - 21:00
Szombat9:00 - 21:00
Vasárnap9:00 - 21:00
Rendezvényszervezés
Gerbeaud Gourmet Catering
Parkolás
Fizetési Lehetőség
Készpénz
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Faninfo tipp
Haveroknak,barátoknak
Családoknak
Ételek
Házi túrós-epres milles feuilles2450 Ft
Tiramisu kehely2550 Ft
Nassolnivaló: Szendvicsek, saláták
Házhozszállítás nincs
Italok
Kávé850 Ft
Dreher (0,3l csapolt)950 Ft
Johnnie Walker Black Label1850 Ft
Jägermeister1150 Ft
Grey Goose1750 Ft
 
Programok