GasztroLakásétterem
Utolsó frissítés: 2013-10-08 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

VILLA ESCA

Lakásétterem,
 
Villa Esca: a felejthetetlen élmények, egyedi, izgalmas színtere.

A Villa Esca lakásétterem, rendezvényhelyszín Budán a Hüvösvölgyi út 48.a szám alatt, "business networking club" és " social club". Összekötjük az üzleti életet, a face -to face megismerés lehetőségét, gasztronómiát, a bort és kultúrákat, mind ezt premium környzetben. Keresi a megfelelő helyszint tárgyalásokhoz, kisebb rendezvényekhez?Legyen csapatépítő tréning, kisebb előadás, sajtótájékóztató vagy sok egyéb más, mi az ideális helyszín vagyunk.

"Word-of-mouth advertising is the best advertising" - "szájról szájra reklám, a legjobb reklám"

Célunk, hogy a kellemes környezet adta lehetőségek mellett, kedvet kapjanak a főzéshez és jól érezzék magukat és egyben üzleti kapcsolatokat építsenek.

Főzhetünk kollégákkal, vagy akár szélesebb baráti körben is, de ha csak kikapcsolódásra vágyik megtalált minket. Szeretnénk lehetőséget adni különböző népek, korok kultúrájának, konyhájának, új ízek megismerésének, régi ízek újra felfedezésének, megannyi lehetőség kalandozásra.

Ideális helyszín különleges alkalmakra, céges és családi összejövetelekre.

A Villa Esca bensőséges eleganciával ötvözi a korszerű konyhatechnikát a milleniumi korszak nagypolgári tereivel. Mindezek, és séfeink kedvessége, szakmai tudása, az elégedettség tökéletes garanciái.
Elérhetőségek
1021 Budapest
Hűvösvölgyi út 48/A
info@villaesca.hu
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd -
Szerda -
Csütörtök -
Péntek -
Szombat -
Vasárnap -
Rendezvényszervezés
Parkolás
Fizetési Lehetőség
Készpénz
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Faninfo tipp
Ételek
Házhozszállítás nincs
Italok
 
Programok