GasztroÉtteremSöröző
Utolsó frissítés: 2015-01-26 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Négy Muskétás Étterem

Étterem, Söröző,
Nyitás éve: 1994
Éttermünk 1994-ben nyitotta meg kapuit, így már több, közel húsz éve várjuk kedves vendégeinket udvarias kiszolgálással, ízletes ételeinkkel. Négy gyermekkori jó barát fejében született meg az ötlet egy hangulatos étterem megalapításáról. Összetartozásunk jelképeként választottuk a „Négy Muskétás Étterem” elnevezést.

Munkatársaink régóta egy csapatban dolgoznak, összeszokott, szakképzett gárdát képeznek. Vendégeink mindig a legjobb minőséget kapják, ha ellátogatnak hozzánk.

Éttermünk filozófiája: „A vendég a király!” Akkor teljesülnek kitűzött céljaink, ha vendégeink elégedetten távoznak, visszatérnek hozzánk és a nálunk töltött kellemes órákról ismerőseiknek is beszámolnak. Hiszen a közvetlen tapasztalatból eredő, szájhagyomány útján terjedő reklám a legjobb.

Ételeink

Vendégeink a’la carte több, mint 50 féle, házias ízek szerint készült étel közül választhatnak. A Konyhafőnökünk ajánlatai - rovatban a megszokott fogásokon kívül számos ételkülönlegességet kínálunk. Éttermünkben rántott borjúláb állandóan kapható. Folyamatosan figyeljük törzsvendégeink kívánságait, kedvenc ételeiket beépítjük állandó étlapunkba. Szakácsaink kreativitásának, szakmai hozzáértésének köszönhetően lehetőséget biztosítunk újdonságok komponálására, egyedi menük összeállítására.

Ünnepeken, jeles napokon hagyományos finomságokat is kínálunk: karácsonyi hal-és pulykaételek, szilveszteri malacságok, húsvéti bárányételek, Márton napi liba finomságok, ünnepi sütemények. Különös gondot fordítunk a legkisebb korosztályra, a gyermekek számára Gyermekmenü-t állítottunk össze.

A finom, ízletes ételek mellé mindig a megfelelő italokat ajánljuk. Híres magyar pincészetek minőségi boraiból is bőséges választékkal állunk kedves vendégeink rendelkezésére.

A vendégeink által leginkább közkedvelt ételeket folyamatosan vezetjük, és évente ezek alapján állítjuk ösze, bővítjük étlapunkat és kínálatunkat. A tavalyi évben legtöbbet rendelt ételeink.

Az étterem kialakítása, parkolás

Éttermünk belső terme 30 férőhelyes, boxos kialakítású. A 40 személyes külső terasz nyáron nyitott „kerthelységként” működik, amit télen fedett, fűtött teremmé alakítunk át. A teraszon - igény esetén - lehetőség van az asztalok változatos elrendezésére. Éttermünkben a dohányzás nem megengedett.

Az étterem vonzáskörzetében a PARKOLÁS INGYENES!

Tekintse meg képeinket galériánkban!

Nyitvatartás

Hétfőtől-vasárnapig 11.00-23.00 óra között. A konyha 11.30-22.00 óra között üzemet!

Szolgáltatások

Éttermünkben lehetőség van munkahelyi rendezvények, születésnapok, baráti összejövetelek, esküvők, és egyéb rendezvények lebonyolítására. Éttermünkben a SZÉP Kártyát és Erzsébet utalványt is elfogadjuk.

Előre megrendelt, egyeztetett szolgáltatás igénybevétele esetén terembérleti díjat nem számolunk fel. Kérje ajánlatunkat üzletvezetőnktől e-mailben, telefonon vagy személyesen!

Előfordulhat, hogy ételeink mennyisége kifogott Önön. A hazavihető „kis csomag” másnap még jól jöhet!
Kerthelyiség/terasz: egész évben egész évben
Elérhetőségek
1115 Budapest
Tétényi út 18
Megközelíthetőség:
Bikás Park (4-es Metro)
info@negymusketasetterem.hu
Nyitva tartás
Hétfő11:00 - 23:00
Kedd11:00 - 23:00
Szerda11:00 - 23:00
Csütörtök11:00 - 23:00
Péntek11:00 - 23:00
Szombat11:00 - 23:00
Vasárnap11:00 - 23:00
Rendezvényszervezés
Zártkörű rendezvények
Családi ünnepek
Esküvők
Céges rendezvények
Terembérlés
Max. befogadó képesség:70 fő
Belső terem és terasz
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges
Fizetési Lehetőség
Készpénz, SZÉP kártya, Erzsébet utalvány,
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Faninfo tipp
Családoknak
Ételek
Sertésszűzérmék tejszínes gombával, párolt rizzsel1990 Ft
Házhozszállítás nincs
Italok
Kávé250 Ft
Dreher (0,5l csapolt)550 Ft
Skót whisky-k600 Ft
Jägermeister600 Ft
Finlandia600 Ft
 
Programok