GasztroÉtteremBárBorozó, fröccsözőBisztróPizzeria
Utolsó frissítés: 2014-11-05 Faninfo Partner

Oinos Wine Bar and Bistrot

Étterem, Bár, Borozó, fröccsöző, Bisztró, Pizzeria,
Nyitás éve: 2014 Szeptember 23
Szimpla, mégis nagyszerű célt állított maga elé az Oinos étterem: szeretnének csinálni egy egyszerű és tökéletes éttermet, ahol nem csak szlogenből mondják, hogy a vendég a legfontosabb, hanem minden percben ezt is képviselik.
Bár a Rákóczi térnek különleges emléke van a budapestiek szívében, az Oinosban mindenki hiszi, hogy a téren új időszámítás kezdődött a 4-es metró megnyitásával, a környék rehabilitációjával, illetve a tér parkosításával. Ennek az új korszak egyik főszereplője az új, dizájnos étterem nemzetközi ízeivel, azon belül is leginkább az olasz konyha legjobb alkotásaival – illetve hamarosan boraival is.
Bár nem akarják magukat borbárként aposztrofálni, hamarosan különleges borkínálattal fogják kényeztetni a betérő vendégeket, akik kicsit elhagyva a dimbes-dombos magyar borrégiók tájait, felfedezhetik Itália legjobb nedűit. Ám nem csak az olasz ízek, hanem az olasz vendégszeretet is beköltözött az Oinos falai közé. Itt teljesen természetes, hogy a bor mellé jár egy kis snack is, ahogyan az is, hogy egy jókedvű születésnapot ünneplő társaság az étterem vendége lesz egy kör limochellóra.
A legfontosabb a vendég kényelme
Éppen ezért figyelnek oda mindenkire külön-külön. Bár külön menüjük egyelőre nincsen a különböző ételérzékenységben szenvedők számára, az étlap változatosságának hála mindenki találhat magának valami finomságot, de volt már arra is példa, hogy a vendég kívánságai alapján egy merően új fogást állítottak össze. Éppen ezért az sem gond, ha idő híján vagyunk, ám mégis egy igazi olasz fakemencében sült pizzára vágyunk, ami hozzávalóinak nagy része Olaszországból érkezik. A szakácsok néhány perc alatt elkészülnek pizzánkkal, amit utána praktikus csomagolásban vihetünk is haza.

Az Oinos másik varázsa abban rejlik, hogy folyamatosan változik, napszakról napszakra. Más-más atmoszférában fogyaszthatjuk el a reggelit, az ebédet, és a vacsorát is, de persze egy egyszerű koktél vagy egy jó bor is tökéletesen kielégítő az estére gyertyafénybe öltöző Oniosba, ahova ráadásul a kutyusokat is szívesen várják.
Terasz: tavasztól őszig
Elérhetőségek
1084 Budapest
Rákóczi tér 7-8
Megközelíthetőség:
Rákóczi tér (4-es metró, 4-6-os villamos)
info@oinos.hu
Nyitva tartás
Hétfő11:00 - 24:00
Kedd11:00 - 24:00
Szerda11:00 - 24:00
Csütörtök11:00 - 1:00
Péntek11:00 - 1:00
Szombat11:00 - 1:00
Vasárnap11:00 - 24:00
Rendezvényszervezés
Zártkörű rendezvények
Terembérlés
Max. befogadó képesség:75 fő
Földszint és galéria
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges$Parkolóház közelében$
Fizetési Lehetőség
Készpénz, Bankkártya,
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Wifi, Klimatizált,
Faninfo tipp
Ételek
Konyha típus:
nemzetközi,olasz,
Menü1190 Ft
Nassolnivaló: Sajttál,Házi készítésű focaccaia,Grissini,
Házhozszállítás nincs
Italok
Kávé380 Ft
Staropramen (0,33 üveges)450 Ft
Laposa Illatos (1dl)470 Ft
Jagermeister680 Ft
Finlandia550 Ft
Koktél van
 
Programok