GasztroKávézóKözösségi irodaTelefonszervízArt Café
Utolsó frissítés: 2014-05-14 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

One more cafe

Kávézó, Közösségi iroda, Telefonszervíz, Art Café
 
A kávézók elválaszthatatlan tartozékai lettek a városi életnek. Egyfajta életérzés, és kifejezetten divatos adott logóval ellátott kávés poharakkal az utcán mászkálni, vagy Apple termékkel valahova beülni és kreatívan dolgozni, tanulni. A one more café azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minőségi kávé köré egy olyan belvárosi központi találkozóhelyet nyisson, ahol mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Egy olyan helyet, ahol ha úgy gondolod, egyedül vagy pedig segítséget kérve a közösség erejével dolgozhatsz. Persze ezzel nem mondtunk teljesen újat, mivel sok, úgynevezett coworking center létezik már a fővárosban.


Mi nem ezeket a helyeket szeretnénk követni, hanem sokkal magasabb szintre emelnénk az egészet. A coworking csak egy részét képezi a one more cafe-nak, ami nappal a tökéletes kávé mellé tökéletes munkahelyet kínál, ahol hipergyors internet mellett egy komplett csapat áll melletted. Nálunk nem csak kávézhatsz, hanem meg is ismerkedhetsz velünk, segítünk neked, ha elakadsz, vagy akár új, és még épp, hogy csak megjelent termékeket próbálhatsz ki. A nappali dolgos órák után a kávézó is áttér az éjszakai bulizásra, ilyenkor sör, bor, vagy egy különleges almapálinka mellett pihenheted ki a napod fáradalmait. A one more cafe-ban amellett, hogy szórakozhatsz és kikapcsolódhatsz, napközben megjavíttathatod a hibás Apple eszközeidet a szerviz részben, vagy éppen egyedi kiegészítők közül választhatsz a boltunkban. Reggeli menüd mellé akár egy fóliával kedveskedünk, vagy este egy koktél mellett töltjük a telefonodat, hogy még több képet posztolhass a Facebookra.


Egy olyan helyet hoztunk létre nektek, ahol (bár ez lehet, hogy elcsépelt, de) az Apple életérzést próbáljuk átadni a mindennapokba, kávézó, szerviz, bolt szinten, hogy mindent megkapj egy helyen és ne kelljen máshová menned. Ráadásul mindezt a belváros közepén, a méltán híres Gozsdu udvarban!
Elérhetőségek
1075 Budapest
Dob utca 16
Megközelíthetőség:
M3, Deák tér megálló
info@onemorecafe.hu
Nyitva tartás
Hétfő10:00 - 24:00
Kedd10:00 - 24:00
Szerda10:00 - 24:00
Csütörtök10:00 - 2:00
Péntek10:00 - 2:00
Szombat10:00 - 2:00
Vasárnap9:00 - 20:00
Rendezvényszervezés
Egy kávézó rész, kiülős terasz
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges$
Fizetési Lehetőség
Készpénz,
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Telefonszervíz, Wifi, Klimatizált,
Faninfo tipp
Ételek
Nassolnivaló: Pizza,
Házhozszállítás nincs
Italok
Programok