GasztroFood truckTésztabár
Utolsó frissítés: 2014-10-10 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Pasta Station

Food truck, Tésztabár,
Nyitás éve: 2014
Küldetésünk:

Fontosnak tartjuk, hogy a mai rohanó világban az emberek kevés idejét kihasználva is minőségi ételekkel tudjunk szolgálni.
A kívánt siker elérésében fontos szerepet játszanak kiváló szakácsaink, akik komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek

Hol vagyunk?

Szolgáltatásunk elérhető szabad téri rendezvényeken, fesztiválokon, közterületeken, sportlétesítmények, irodaházak közelében – állandóan mozgásban vagyunk!

Pasta Station

Friss, helyben készült tészták, kiváló minőségű alapanyagok, egyedi megjelenés, mobilitás!

Európában egyedülálló mozgó tésztabárunk célja, hogy kizárólag friss tésztából és kiváló minőségű alapanyagokból, a szezonnak megfelelő street food kínálatot tudjunk biztosítani. Az autó adottságai lehetővé teszik, hogy az ételeink frissen helyben készüljenek, ezért a vendégek a rendeléstől egészen a tálalásig nyomon tudják követni a tészta készítését, így nem csak íz élményt biztosít, de látványnak sem utolsó.

Pasta Gourm’n GO
Legújabb autónkon a grillezett ételeké a főszerep. A látványkonyhán kiváló minőségű grillezett marha steak készül, melyhez friss salátákat, különleges önteteket és bagetteket kínálunk. Több féle sajtból, grillezett csirkéből válogatunk friss szendvicseinkhez. A Gourm’n GO egy hiánypótló, minőségi ételeket kínáló szolgáltatás a street food ételek sorában. Szezonális kínálatunk mindig frissen a helyszínen készül. A vendég kedvére válogathat a friss alapanyagokból, összeállítva ebédjét vagy vacsoráját.
Elérhetőségek
1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20
Megközelíthetőség:
Változó helyszíneken
info@pastastation.hu
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd -
Szerda -
Csütörtök -
Péntek -
Szombat -
Vasárnap -
Változó nyitvatartás
Rendezvényszervezés
Parkolás
Fizetési Lehetőség
Készpénz,
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Faninfo tipp
Rend meg az egész autót
Ételek
Tészták1090 Ft
Házhozszállítás nincs
Italok
 
Programok