GasztroÉtteremDelikátGasztrópábBorozó, fröccsözőHidegkonyhaVegetáriánus étteremTapas bárKávézó
Utolsó frissítés: 2014-09-10 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Piknik Pavilon

Étterem, Delikát, Gasztropub, Hidegkonyha, Kávézó, Kulturkocsma, Szendvicsbár, Vegetáriánus étterem, Tapas Bár, Kávézó, Borozó, fröccsöző, Vintage
Nyitás éve: 2013
Különleges kulináris sziget a történelmi belváros szívében, a Mátyás templom melletti parkban!

2013-ban Piknik Pavilon néven egy igazi kulináris ékszerdoboz nyitotta meg kapuit a Budai Várban, igazán nívós, mégis emberközeli autentikus környezetben a Mártyás templom lábánál.
A Piknik Pavilon különlegessége többek között abban, a már sok gourmet számára ismerősen csengő és izgalmas fúzióban rejlik, melyben a delikát üzlet, az étterem, valamint a kávézó tökéletes harmóniában forr össze, így legyen szó egy habos napindító cappuccinoról, helyben sütött baguettből összeállított szendvicsről, egy tartalmas ebédről vagy egy gondosan válogatott delikát tálról, üzletünk minden alkalomra rejt egy ínycsiklandó csemegét!

Meleg ételkülönlegességek, grill fogások, magyar és mediterrán delikát tálak, tartalmas szendvicsek helyben sütött baguettekben, különleges spanyol sonkák, díjnyertes magyar kézműves húsok és sajtok, eredeti Carpigiani olasz fagylalt és kehelykülönlegességek, házi sütik, kávék, üdítők, limonádé különlegességek, hideg csapolt sör, fröccsök, és még sokan mások...

Annak idején, amikor megnyitottuk kapuinkat megfogadtuk, hogy nem csupán kiváló ízekkel várjuk majd vendégeinket, hanem időről-időre nagyszerű kiállításokkal és koncertekkel is megörvendeztetjük majd látogatóinkat. 
Kulturális missziónk jegyében folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy milyen művészeti értékekkel fűszerezhetjük az általunk kínált gasztronómiai élményt.

Terasz
Elérhetőségek
1014 Budapest
Tárnok utca 15
info@piknikpavilon.hu
Nyitva tartás
Hétfő8:00 - 24:00
Kedd8:00 - 24:00
Szerda8:00 - 24:00
Csütörtök8:00 - 24:00
Péntek8:00 - 24:00
Szombat8:00 - 24:00
Vasárnap8:00 - 24:00
Rendezvényszervezés
Parkolás
Fizetési Lehetőség
Készpénz, Bankkártya,
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Faninfo tipp
Gyönyörű kilátás
Ételek
Konyha típus:
magyaros,görög,spanyol, katalán,olasz,
Házhozszállítás nincs
Italok
 
Programok