FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

 

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most!


 

2014. november 08.
VI. Országos Étterem Hét 2014
Ha lemaradtál volna a Torkos Csütörtökről, akkor máris itt a következő lehetőség, amikor kedvezményes áron lakmározhatsz be az ország legjobb éttermeiben. A VI. Országos Étterem Hetet 2014. március 17. és 23. között rendezik meg Budapesten és vidéken.
 

Több mint száz közép- és felsőkategóriás étteremben lesz újra lehetőséged minőségi háromfogásos ebéd- és vacsoramenüt elfogyasztani – és ami a szép benne, mindössze 3.300 forintos áron. Jól teszed, ha előre foglalsz asztalt, ugyanis a rendezvény népszerűségéről sokat elárul, hogy tavaly közel 20 ezren vettek részt rajta országszerte.
 


Az Étterem Hét előnye, hogy a kedvező árnak köszönhetően azok is belekóstolhatnak a a hazai csúcsgasztronómia világába, akik általában a szolgáltatás teljes árát nem engedhetnék meg maguknak. Az éttermek különleges fogásokkal várják a vendégeket ezen a héten, a klasszikus magyaros ízek is megjelennek a kínálatban, de a nemzetközi konyha is képviselteti majd magát: lesznek fűszeres mexikói ízek, francia rafinéria, olasz rusztikusság és japán különlegességeket is kóstolhatsz majd. Több olyan étterem is becsatlakozik a programba, ami szerepel hazánk Top 50 magyarországi étterem listáján, és Michelin ajánlással bíró étteremben is lehet majd kedvezményesen „habzsi-dőzsizni”.
 
Fontos tudnod, hogy az Étterem Hétre nem közvetlenül az éttermeknél kell asztalt foglalnod, hanem ezt kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül teheted meg.