Találatok száma: 79

Olcsó kocsma

Ha italozni támad kedvünk sokszor megesik, főként az egyetemi évek alatt, hogy bizony pénztárcánkra is tekintettel kell lennünk. Ilyenkor irány az olcsó kocsma, ahol a haverokkal takarékos italozásban lehet részünk. Remek alkalom az alapozásra, hogy a nívos klubokba már kellő üzemanyaggal a tankban érkezzünk.

Persze az olcsó kocsmáknak nem csak az ára vonzó, a faninfo listájában a nagyüzemi, belvárosi olcsó helyek mellett sok igazi egzotikumot is felfedezhettek. Olyan kocsmákat, melyek igazi lenyomatati egy letűnt kornak, a helyi fröccspoharat szorongató törzsvendéggel, a pultossal aki mindenkit ismer, mindent tud és életre szóló bölcsességekkel lát el.

Kocsma, pub
 
Az elitebb sörözők és pubokban ma már alap, hogy minőségi választékot találsz kézműves sörökből. Hazánkban ugyanis gyorsan szaporodnak a kézműves söröket gyártó főzdék, így nem meglepő, hogy egy-egy söröző, bár, illetve kocsma akár 10-20féle kézműves sört is kínál. Közöttük általában sok kézműves sör újdonság is található.
 
Honlapján csemegézgetve a minőségi kocsmák, sörözők, bárok, pubok és borospincék közt eldöntheted, hogy a Hozzád legközelebbi hely lesz-e a befutó, vagy éppen a legérdekesebb/legnagyobb/legkülönlegesebb kocsma hozza el a péntek esti megváltást ezúttal.
 
Kínálatunk teljesen vegyes: az olcsó kocsmáktól és puboktól kezdve a bárokon, sörözőkön át egészen a top igényes borospincékig mindent megtalálhatsz. Persze az olcsó kocsmáknak és puboknak is megvan a maguk spéci atmoszférája, de néha nem árt valami elitebb bár sem. A borospincékben sokszor különleges borkóstolókon is részt vehetsz, ahol nem csak többféle minőségi nedűt élvezhetsz, hanem sok érdekességet is megtudhatsz a borok világáról. A borospincékben általában pogácsát, sajtot, diót, vagy egyéb nassokat is kínálnak a borok mellett.