KultúraGalériaAukciósház
Utolsó frissítés: 2014-06-25 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Kieselbach Galéria és Aukciósház

Galéria, Aukciósház,

A Kieselbach Galéria és Aukciósház a magyarországi műkereskedelem meghatározó szereplője. Céljuk a magyar képzőművészetet a mindennapi élet szerves részévé tenni.

A Galéria profilja a 19. és 20. századi modern magyar festészet és az ezt megelőző korok kiemelkedő régi mesterei, de következetesen foglalkozik nemzetközi művészettel, fotográfiával és kortárs képzőművészettel is. Eddigi negyven aukcióján tízezernél több tételt árverezett el, és sok ezer kép szerepelt a Galéria kiállításain. Kieselbach Tamás művészettörténész, a Galéria tulajdonosa több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Elkötelezetten dolgozik a magyar festészet hazai és nemzetközi elismertetésén.

Monumentális, a hazai festészet történetét újraíró albumaival alapvetően változtatta meg a magyar vizuális művészetről addig kialakult képet. A Galéria könyvkiadó tevékenysége során eddig 23 albumot jelentetett meg, és száznál több azon kötetek száma, melyekhez ingyenesen elérhető adatbázisa és hatalmas fotóarchívuma révén szakmai segítséget nyújtott.

A Galéria folyamatosan vásárolja és értékesíti jelentős magyar festők képeit, kutatja elfeledett festők életműveit, keresi magyar származású művészek alkotásait külföldön, és szívesen fogad minden, a magyar vizuális kultúra szempontjából fontos képet, dokumentumot.

Elérhetőségek
1055 Budapest
Szent István körút 5
Megközelíthetőség:
Jászai Mari tértől pár perc séta (4-6 villamos)
gallery@kieselbach.hu
Nyitva tartás
Hétfő10:00 - 18:00
Kedd10:00 - 18:00
Szerda10:00 - 18:00
Csütörtök10:00 - 18:00
Péntek10:00 - 18:00
Szombat10:00 - 13:00
Vasárnap -
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz, Bankkártya,
Belépők

Ingyenes$
Nyitás éve: 1995
Egyéb lehetőségek
  • Értékbecslés, Aukciók, Eredetiségvizsgálat, Alkotások eladása, Webshop, Műtárgyak biztosítása, Műtárgyakölcsönzés, Restaurálás, Tudományos kutatás, Gyűjtemények feldolgozása és felértékelése,
  • Akadálymentesített
Faninfo tipp
Egyedül
Pároknak
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges,
Étel, ital
Programok