2014. február 11.
CentriFUGA Vida!– performance és koncert egyben
A FUGA Budapesti Építészeti Központ izgalmas élménnyel vár 2014. február 16-án, este 6 órakor. A CentriFUGA – Vida! című produkció egyszerre zenei és egyszerre színházi élmény. Ez a fajta komplexitás új, semmihez sem fogható benyomásokat ébreszt a közönség tagjaiban, miközben kellemes szórakozásnak ígérkezik.

Három egykori osztálytárs együttműködésének lehetsz szemtanúja a programon, Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekesnője, Kedves Csanád zeneszerző és Molnár Levente, nemzetközi hírű operaénekes közösen hozza össze a performansszal egybekötött koncertet, amelyen számos új alkotást hallhatsz. A három művész a csíkszeredai Nagy István Líceumban ismerte meg egymást. Barátságuk azóta is tart, noha ez lesz az első alkalom, hogy együtt zenélnek.
 
Az est lényegében az Inside Volume című alkotás egyfajta továbbgondolása lesz, ami tér, a zene és a színház kapcsolatán alapul. A rendezvénynek aktualitást ad, hogy a 20. századi magyar zene egyik legjelentősebb alakjának, Vidovszky László 70. születésnapjáról is megemlékeznek.
 
A programra 1000, illetve 1500 forintos árakon válthatsz jegyet.