2014. március 28.
Comment Lájv – kortárs etűdök
A Comment Lájv különleges, egyfelvonásos darab, ami az internetre vándorolt közösségi kapcsolatok világába ad bepillantást. Az előadás bemutatója 2014. március 29-én lesz a Fészek Színházban.

Lassan eljutunk odáig, hogy a fél életünket az internet előtt töltjük. Kell a tanuláshoz, utána a munkához, sok ismerőssel és családtaggal leginkább a neten keresztül tartjuk a kapcsolatot, de a világhálóhoz fordulunk sokszor akkor is, ha épp vásárolnánk valamit, vagy némi szórakozásra vágyunk. A legérdekesebb terület talán az, hogy miket művelünk a közösségi oldalakon.
 
A Comment lájv című 60 perces produkció ütős kommentháborúkat visz színpadra, feszegetve a „Közösség vagy közönség?”, „Közönséges vagy közösségi?” kérdésköreit. A különleges színházi kísérletet sok apró jelenetből állították össze, hétköznapi élethelyzetekből összefésült érzéscsomagot letéve a közönség elé, amelynek tagjai belenézhetnek és elcsodálkozhatnak a furcsa tükörbe pillantva, és eldönthetik, magukra veszik-e azt a bizonyos inget. A 21.századi magyar világháló  eseményeiből különleges, nyelvi bravúrokban gazdag párbeszéd kerekedik ki majd a színpadon.
 
A Comment Lájv szerepeit Andai Kati, Cziczó Attila, Gallai Dávid, Miklós Máté, 
Miklós Zsófia és Sipos Veronika játssza, a rendező pedig Cziczó Attila.
 
Jegyeket 1000 forintos áron válthatsz az este 8 órakor kezdődő darabra, amelyet egyébként a Színházak Éjszakája keretében mutatnak be.