Sport és EgészségKetreclabdarúgásStreetballLábteniszTollaslabdaMiniteniszMiniröplabdaPingpongZumba
Utolsó frissítés: 2013-05-27 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Cageball Center

Ketreclabdarúgás, Streetball, Lábtenisz, Tollaslabda, Minitenisz, Miniröplabda, Pingpong, Zumba
Hazánkban és szerte a világon egyre nagyobb méreteket ölt a szabadidősport. A csapatsportok közül legtöbben a labdarúgást kultiválják, sőt a nagypályás játéknál egyre népszerűbbé válik a kispályás foci. Ennek is több válfaja van, lehet vonalig játszott, palánkos vagy cageball (ketrecfoci). A kispályás labdarúgásnak az egyik előnye, hogy nem kell hozzá sok ember. A cageballban a létszám 6 főre korlátozott, és kézzel nem lehet a labdához érni.
A cageball legfőbb ismérve, hogy egy olyan labdajáték, amiben nincs leállás, (csak gól illetve szabálytalanság esetén van játékmegszakítás), mivel a labda nem képes elhagyni a játékteret és magas labda sincs a 2,5m-es belmagasságú ketrec miatt. Az első pályát annak idején profi labdarúgóknak készítette a német Jörg Berger, korábbi Schalke tréner. A legfőbb célja az volt, hogy játékosainak (edzés keretein belül) fejlessze a robbanékonyságát. Mindezek mellett az összjátékra is pozitív hatással van, mivel szűk területen kell járatni a labdát, pontos átadásokkal. Remek hatással van az állóképességre és a jó kondíció fenntartására. A cageball elősegíti a gyors helyzetfelismerést és fejleszti a technikai készséget. Labdarúgóknak téli alapozásként vagy utánpótlásuk fejlesztéseként, de más sportág képviselőinek kiegészítő sportként is kiválóan alkalmas. Különleges felszerelést nem igényel, csak teremben használható cipőt. Nők és férfiak egyaránt játszhatják.
Itt kicsik és nagyok, profik és amatőrök egyaránt megtalálhatják azt a sportot, amivel szívesen eltöltik hétköznapjaikat (vagy hétvégéiket). Az új sportcentrum építői szem előtt tartották, hogy egy olyan sportközpont kerüljön fel a térképre, ahol otthonos környezetben minél többféle sportágat tudjanak egyszerre űzni. Az elérhető árak is prioritást élveznek, hiszen a sport és a sportolási lehetőség mindenkinek jár. A teljes körű szolgáltatásról zuhanyzós öltözők, szauna és többek között melegétel automatával ellátott büfé is gondoskodik. A Cageball Szövetség itt üzemelteti két referencia cageballpályáját, ahol a technikás focit szeretők remek kikapcsolódásra találnak. Hétvégi villámtornákkal is kedveskednek azoknak, akik a versenyzés öröméért is szeretik a labdarúgást. Ősztől tavaszig tartó hosszú bajnokságba is be lehet nevezni, ahol alsó-felső házas rendszerben folytatódik a játék, és a végén rendkívül értékes nyeremények várnak a csapatokra.
Elérhetőségek
1144 Budapest
Füredi utca 74-76
Megközelíthetőség:
cageballcenter@gmail.com
Nyitva tartás
Hétfő8:00 - 23:00
Kedd8:00 - 23:00
Szerda8:00 - 23:00
Csütörtök8:00 - 23:00
Péntek8:00 - 23:00
Szombat8:00 - 20:00
Vasárnap8:00 - 20:00
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz
Belépők
2 ketrecfoci pálya, 1 streetball pálya, 1 Lábtenisz, tollaslabda, minitenisz pálya
Egyéb lehetőségek
  • Felszerelés vásárlás/Felszerelés kölcsönzés
  • Terembérlés
  • Születésnap, Céges rendezvények, Pingpong, Csocsó
Faninfo tipp
Baráti/haveri társaságoknak
Cégeknek
Gyerekeknek
Egyedül
Parkolás

Étel, ital
Büfé
Programok