Sport és EgészségSportközpontLabdarúgásKispályás labdarúgásFocipályaTeniszStrandröplabdaStrand kézilabdaStrandfociPingpongFutásStrandfürdőKorcsolyaTeniszFelnőtt játszótérStreet GymÚszásUszodaFutásFutópályaJátszótér
Utolsó frissítés: 2014-06-27 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Óbudai Szabadidőpark

Sportközpont, Labdarúgás, Kispályás labdarúgás, Focipálya, Tenisz, Strandröplabda, Strand kézilabda, Strandfoci, Pingpong, Futás, Strandfürdő, Korcsolya, Tenisz, Felnőtt játszótér, Street Gym, Úszás, Uszoda, Futás, Futópálya, Játszótér
A Bécsi út mozgalmától nem is oly távol, a Laborc utca idilli környezetében, természetvédelmi területek szomszédságában helyezkedik el az egyedülálló hangulatú Óbudai Szabadidőpark. A park 5 hektáros területén a család minden tagja kedvére kikapcsolódhat. A szabadidő bázisát jelentő fűthető kis és nagymedencével rendelkező strand lehetőséget biztosít a rendszeres napi mozgásnak, lelki felfrissülésnek, valamint számos vállalati sportrendezvény és sportjáték helyszínének is megfelelt már. A terület, bográcsozással-grillezéssel egybekötött egész napos sportprogramokhoz, családi napokhoz is kitűnő helyszínt nyújt.

A szabadidő aktív eltöltése itt minden korosztály számára elérhető, igazi élmény a város közepén egy tiszta levegőjű, sűrű növényzetű parkban a sportolás. Rossz idő esetén sem kell hazamenni, hiszen a faházakban asztalitenisz, és csocsó asztalok állnak a vendégek rendelkezésre. A park azok számára is nyitva áll, akik erőfelmérésre és kondicionálásra törekednek, ők a festői szépségű erdei futó, és tornapályán tehetik ezt meg.

A Táborhegy lábánál elhelyezkedő park területén kiemelendő az Óbudai Tenisz Klub 6 salakos első osztályú teniszpályája is, melyek ősztől tavaszig fedettek, fűthetőek és igényes terepet biztosítanak a fehér sport rajongóinak.

Helyet kapott a kerület 12 felnőtt fitnesz parkja közül egy – ezt elsősorban a szépkorúak kedvelik -, ezzel is segítve annak az eszmének a terjedését, hogy az egészséges élet és a mozgás öröme mindenkinek jár.

A szabadidőpark újonnan épített műfüves, futsal méretű labdarúgópályával is várja a foci szerelmeseit. A műfű óriási előnye, hogy esős időben is lehetőség nyílik a sportolásra, ám arra oda kell figyelni, hogy kizárólag tiszta, ott a helyszínen cserélt, műfűre alkalmas cipőben lehet rámenni. A pálya már több nyári edzőtábornak is helyszínéül szolgált, gyeplabda és labdarúgás sportágban.

Sokak nem szeretnének lemondani a testedzésről, és ráadásul jobban szeretik a csapatjátékot, mint a magányos kocogást vagy úszást, akkor nekik igazán jó választás a park területén elhelyezkedő két strandröplabda pálya, ami élménnyel teli szórakozást nyújt kisebb-nagyobb baráti társaságoknak. Homokban nehezebb mozogni, mint szilárd talajon, így a strandröplabda átmozgatja az egész testet. Tökéletes szabadidős tevékenység mindenki számára, mert fejleszti a reflexeket, a koordinációs készséget, és könnyedén elsajátítható mozgásforma. Mindezek mellett remek megoldást jelent azoknak, akik szeretnének lebarnulni, de nem szívesen fekszenek órákig a napon.

Ha már elegünk van a melegből, akkor csak pár lépés és felfrissülhetünk a park valamelyik hűs vizű medencéjében. Az Óbudai Szabadidőparkban található strand két medencével várja vendégeit a nyári hónapokban.
Elérhetőségek
1037 Budapest
Laborc utca 2
Megközelíthetőség:
Bécsi út (17-es busz)
titkarsag@obudasport.hu
Nyitva tartás
Hétfő10:00 - 20:00
Kedd10:00 - 20:00
Szerda10:00 - 20:00
Csütörtök10:00 - 20:00
Péntek10:00 - 20:00
Szombat09:00 - 19:00
Vasárnap09:00 - 19:00
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz
Belépők
Műfüves labdarúgópálya/óra
6900 Ft
Strandröplabda pálya/óra
2700 Ft
Teniszpálya
1700-2900 Ft
Óbudai strand belépő
700-1500 Ft

Ingyenes sportolási lehetőségek és fizetős szolgáltatások
Futópálya ingyenesen használható

Alapterület: 50000nm
1 műfüves futballpálya, 1 aszfaltozott focipálya/kosárlabdapálya, 6 teniszpálya, 2 finom homokos strandröplabda pálya, 1 felnőtt medence (25x13 m), 1 gyerekmedence (13x13 m), 1 kültéri felnőtt fitness park, erdei futókör (1 km)
Egyéb lehetőségek
  • Terembérlés
Faninfo tipp
Baráti/haveri társaságoknak
Egyedül
Családoknak
Diákoknak
Tanulóknak
Pároknak
Gyerekeknek
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges
Étel, ital
Programok