Sport és EgészségAerobicsBodybuilding, TestépítésSquashÚszásTeniszMasszázsSzaunaTRXAlakformálásFitt ballZsirégetőSpinning, SpinracingFitt ballAquafitnessZumbaGerinctorna
Utolsó frissítés: 2014-06-04 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Oriental Spa

Testépítés, Squash, Tenisz, Masszázs, Szauna, Wellness, Gyógyfürdő, Fürdő, TRX, Alakformálás, Fittball, Zsirégető, Spinning, Spinracing, Step, Aquafitness, Zumba, Gerinctorna, Watsu, Crossfit
Az Oriental Spa és Fitness a Ramada Resort Budapest szálloda belsejében szeretettel várja vendégeit minden nap. A szálloda keleties hangulatú wellness- és fitneszközpontja, az Oriental Spa gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat.
 
A nyugalom szigete, az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence zavartalan pihenést biztosít a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel. A mandala-medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere, valamint az innen nyíló szauna világ tökéletes kikapcsolódást nyújt időseknek és fiataloknak egyaránt. A szauna világban hamam-fürdő, finn szauna, gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat. A fürdőhöz kapcsolódó wellness központ szépségfarmja testszépítő programokkal, kozmetikával és fodrászattal várja a vendégeket. A vendégek igényüknek és hangulatuknak megfelelően számos masszázskezelés közül választhatnak, amelyeket speciális kádakban kialakított víz alatti masszázzsal is kiegészíthetnek.
 
A Bongo Kids Club rengeteg játékkal, szakképzett személyzettel és folyamatos kedvezményekkel várja a szépülni vágyó szülők gyermekeit. Sportos vendégeink több lehetőség közül választhatják ki a szívükhöz közel álló mozgásformát.
 
A szálloda fitnesz részlegében a konditermen és az aerobic termen kívül két squash-pálya, tavasztól őszig pedig kültéri teniszpálya várja a vendégeket. A fitneszteremben korszerű, TechnoGym kondicionáló gépek kínálnak sportolási lehetőséget mindkét nem képviselőinek. A csoportos mozgás kedvelői bármely napszakban részt vehetnek a tornatermi foglalkozásokon, ahol szakképzett és gyakorlott oktatók gondoskodnak a jó hangulatú és helyes edzésről és a kellemes kimerültség érzetéről.
Elérhetőségek
1044 Budapest
Íves út 16
Megközelíthetőség:
Keleti pályaudvartól 230-as busz az Aquaworld megállóig
info@orientalspa.hu
Nyitva tartás
Hétfő7:00 - 22:00
Kedd7:00 - 22:00
Szerda7:00 - 22:00
Csütörtök7:00 - 22:00
Péntek7:00 - 22:00
Szombat7:00 - 22:00
Vasárnap7:00 - 22:00
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek
Diákkedvezmény, Nyugdíjas kedvezmény, Gyermek kedvezmény
Készpénz, SZÉP kártya, ALL YOU CAN MOVE SportPass
Belépők
1,5 órás SPA belépő fürdő és szauna használattal
1990 Ft
3 órás SPA & FIT belépő fürdö, szauna és fitnesz használattal
2990 Ft
FITNESZ belépő
1990 Ft
10 alkalmas 1,5 órás SPA bérlet fürdő és szauna használattal
16000 Ft
10 alkalmas 1,5 órás SPA PLUS bérlet fürdő, szauna és Aquaworld használatta
23000 Ft
10 alkalmas FITNESZ bérlet
16000 Ft
Squash (óra/pálya) 15-21
2900 Ft
Squash (óra/pálya) 15-21
2400 Ft
Bérletvásárlási lehetőség
Nyitás éve: 2008
1 edzőterem$1 aerobic terem
Egyéb lehetőségek
  • Gyermekmegőrző
  • Finn szauna, Aroma szauna, Bio szauna, Gőzkabin
  • Felszerelés vásárlás/Felszerelés kölcsönzés
  • Masszázs
  • Magánóra/Személyi edző
  • Terembérlés
  • Szolárium
  • Kozmetika, Fodrászat, Pedikűr, Manikűr, Játszóház
Faninfo tipp
Családdal
Haveri/Baráti társaságoknak
Egyedül
Parkolás
Saját parkoló
Étel, ital
Büfé
Étel
Alkoholos ital
Programok