Sport és Egészség
Utolsó frissítés: 2015-01-20 Faninfo Partner

RunCard

Sportkártya,

Talán még soha nem volt ilyen népszerű a futás, mint napjainkban. Lépten nyomon szerveződnek az új versenyek, önkormányzatok, civil szerveződések, vállalkozók rendezésében. A versenyeken új ismeretségek, barátságok szövődnek, baráti társaságok alakulnak, lassan közösséggé áll össze a futótársadalom.

Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Összefogjuk azokat az embereket akiknek a sporthoz, a sportos életmódhoz való hozzáállásuk egyezik, hiszen ez teszi színesebbé a szürke hétköznapokat.
A közösség erejét használva, különböző kedvezményekhez szeretnénk segíteni tagjainkat. Web oldalunkon tájékoztatást kapnak a hazai és nemzetközi versenyek helyszíneiről, időpontjairól, a nevezési feltételekről, utazási és szállás lehetőségekről, valamint az adott időszakban a környéken fellelhető egyéb rendezvényekről, látnivalókról.

2014 júliusában megkezdte működését, RunCard néven, „kedvezmény kártya” szolgáltatást nyújtó vállalkozásunk. Célunk, egy erős sportközösség összekovácsolása.
A RUNCARD CLUB teljesen új felfogásban szerveződik. Web oldalunk felépítése elősegíti egy nagy családi közösség kialakulását. A futótársadalom egyre bővülő közösségét tartjuk fő bázisunknak, de nyitni szeretnénk a túrázók és a kerékpárosok felé is.

+36 70 454 7499
Faninfo tipp
Futóknak
Túrázóknak
Kerékpárosoknak
Nemzetiség: magyar

Alapítás éve: 2014

Munkásság
Programok