Sport és EgészségÉletenergia közpotEgészségközpontEzotériaTaichiAgama JógaHastáncMasszázsLemanguriaReikiMeditáció
Utolsó frissítés: 2014-06-12 Faninfo Partner

Van Egy Hely Életenergia Központ

Életenergia közpot, Egészségközpont, Ezotéria, Taichi, Agama Jóga, Hastánc, Masszázs, Lemanguria, Reiki, Meditáció, Kineziológia

Központunk 2011-ben nyílt azzal az elhatározással, hogy komplex megoldást nyújtsunk azok számára, akik tenni szeretnének magukért és keresik az alternatív megoldások lehetőségét, illetve szeretnének tudatosan élni, fejlődni. Olyan munkatársakkal karöltve dolgozunk, akiknek életük része a segítségnyújtás, és megtapasztalták annak hatását, hogy igenis tudunk egymásért tenni. 

A HELY:

Íme a VAN EGY HELY Életenergia Központ a központban, Budapest szívében, a Rökk Szilárd utcában, a régi palota negyedben. A 8. kerület ezen része a régi polgári ház, illetve a HELY hangulata is magával ragadó, de igazán a benne munkálkodó szakképzett munkatársak energiájával, lelkesedésével együtt vált hívogatóvá, mely otthont ad a keresőknek ebben a rohanó világban.

A CÉL:

Igen, a keresőket várjuk. Akik még teljesen az út elején vannak, akik már elindultak, s azoknak is akik már járják útjukat, s húzóerő lehet mások számára. A lelki pihenés, kikapcsolódás, tanulás, vagy csak beszélgetés – ezekre van egy hely nálunk.

PROGRAMOK:

Olyan programokkal várjuk a hozzánk betérőket, ahol megismerhetik az ezotéria, a spiritualitás minden szintjét. A teljességre törekedve állítjuk össze programjainkat, melyek között mindenki talál számára kedvezőt, aszerint, hogy éppen információt, segítséget szeretne kapni, mozogni szeretne, vagy elmélyülni egy-egy témában. YogaMove, Dinamikus Hatha Jóga, Hastánc, Csikung, Lemanguria, Spirituális önfejlesztő klubbok, masszázsok, stb.

TANÁCSADÁS:

Mindehhez igyekeztünk olyan munkatársakat találni, akik személyiségükben is és szaktudásukban is magasan állnak. Fordulhattok hozzájuk egyéni tanácsadásért, csoport terápiákban, és tanulás elsajátításban egyaránt. Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek.

Oktatás:

Igyekszünk nem csak kezelésekkel segíteni azokat, akik a a spirituális terápiákban keresik a megoldást, hanem tanfolyamokkal próbálunk hozzájárulni az egyéni fejlődésükhöz azoknak, akik elindulnak ezen az úton és saját maguk akarják kezükbe venni a sorsukat és ezzel egy tudatosabb életre törekszenek.

Elérhetőségek
1085 Budapest
Rökk Szilárd utca 11
Megközelíthetőség:
Rákóczi tértől pár perc séta (4-6-os villamos, M4 metró)
info@vanegyhely.com
Nyitva tartás
Hétfő14:00 - 20:00
Kedd14:00 - 20:00
Szerda14:00 - 20:00
Csütörtök14:00 - 20:00
Péntek14:00 - 20:00
Szombat -
Vasárnap -
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz
Belépők

Programtól függően változó árak.
Nyitás éve: 2011
Egyéb lehetőségek
  • Wifi
  • Oktatás, Tanácsadás, Tanfolyamok, Céges tréningek, Asztrológia
Faninfo tipp
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges, Parkolóház közelében
Étel, ital
Programok