2014. november 05.
Fuss 2014 km-t 2014-ben
Tartod még az újévi fogadalmakat? Vagy már nem is emlékszel, mikre esküdöztél a szilveszteri buli hajnalán? Akárhogy is, ha a rendszeres futás is ott ficeg a céljaid között, akkor a Fuss 2014 km-t 2014-ben nevű kezdeményezés megadhatja Neked is azt a löketet, ami a jó szokás kialakítását és megtartását segíti.

Kép forrása: 2014.edzesonline

Soknak tűnik a 2014 kilométer egy év alatt? Nem kevés, az tény. Viszont ez az a távolság, amihez nem muszáj még vérprofinak lenni, lelkes hobbifutóként is teljesítheted. Ugyanakkor elég nagy kihívást jelent, és csak akkor sikerülhet teljesíteni, ha tényleg rendszeresen nekiiramodsz. Ez a távolság napi 5,5 kilométert jelent, így ha egypár hetet kihagysz, akkor könnyen elúszhatsz. Viszont a jó hír, hogy a kezdeményezéshez egy Facebook csoport is dukál, ahol egymást támogatva könnyebb kitartani.
 
A kitartásnak pedig meglesz az eredménye. Ennyi futás után elindulhatsz már hosszabb futóversenyeken, sokkal fittebbnek és edzettebbnek fogod érezni magad, és a külsőd is előnyére változik majd, az tutibiztos.
 
Ha szeretnél részt venni az Edzésonline által indított kezdeményezésben, akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni a 2014.edzesonline.hu weboldalon. Ezután pofonegyszerűen regisztrálhatod az oldalon a begyűjtött kilométereidet! Az edzesonline.hu weboldalon is beszállhatsz a buliba, de itt minden edzés mentésekor jelezned kell, hogy az adott futást erre a célra „ajánlod fel”.

http://2014.edzesonline.hu/