2014. november 05.
Görzenál Park
Ha szereted a szabadtéri - extrém vagy kevésbé extrém - sportokat, akkor a Görzenál Parkban a helyed! Legyél akár a görkorcsolya, a BMX, a streetball, a gyorskorcsolya, a falmászás vagy a trambulin híve, itt kiélheted mozgás iránti vágyaidat.


Forrás:gorzenal.hu

1995 óta működik a Duna partján található Görzenál Görkorcsolya és Szabadidőpark, ami a maga 14 ezer négyzetméterével jelenleg a legnagyobb szabadidős célú görkoris terep Európában. A célja, hogy minél több emberrel megismertesse és megszerettesse a görkorcsolyázást. Ennek megfelelően akkor is szívesen látnak, ha még egyáltalán nincs görkoris tapasztalatod: a kölcsönzőben kibérelheted a szükséges felszerelést, és, ha szeretnéd, egyéni oktatáson is részt vehetsz a hét bármelyik napján. Ovisoknak és iskolásoknak elegendő jelentkező esetén csoportos képzést is indítanak. Egyéni gördeszka és BMX képzések is a rendelkezésedre állnak.
 
A Görzenál Park nem csak a kezdőknek ideális, hanem a gyakorlott sportolók paradicsoma is: a különböző ugratók, félcsövek, funbox-ok és spine-ok elegendő kihívást jelentenek a legprofibbaknak is.
 
Nyitva tartás:
Mindennap 9:30-20:00