Találatok száma: 0


Sportesemények

Versenyszellem, a mozgás szeretete, közösségi sportolás – a sportrendezvények izgalmat és pezsgést hoznak a hétköznapokba – akár Te magad űzöl valamilyen sportot, akár egy versenyen résztvevő szerettednek szurkolsz, vagy éppen egy bajnokságot, vagy valamilyen meccset követsz a képernyő előtt ülve. Kapcsolódó cikkek

 

32. Pek-Snack Balaton-átúszás – Szeld a habokat!

 

A Balaton-átúszás Magyarország egyik legismertebb tömegsport-rendezvénye, ami már évtizedek óra kihívást jelent a sportolni vágyóknak. Ha jól tudsz úszni, és rendszeresen sportolsz, akkor érdemes Neked is megpróbálkoznod az 5,2 kilométeres táv teljesítésével!

 

5 ingyenes futópálya Budapesten – A város zöld oázisai


A futás az egyik legolcsóbb, és legegyszerűbben kivitelezhető sport, ráadásul nagyon jó hatással van az egészségre, és alakformáló hatása sem elhanyagolható. Írásunkból megismerheted a főváros 5 olyan ingyenesen használható futópályáját, amelyeken kellemes, zöld környezetben róhatod a kilométereket.

Sportesemények

A sporteseményeknek alapvetően 2 típusát különböztetjük meg. Az egyik típusban professzionális sportolók versenyei vannak fókuszban (jellemzően megyei, országos vagy nemzetközi versenyek, bajnokságok illetve meccsek), itt mi „csak” közönségként, szurkolóként vehetünk részt. A másik típusú sportrendezvények egyfajta közösségi események, ahol hobbi és profi sportolók futnak, úsznak, táncolnak, vagy éppen aerobicoznak közösen. Ugyanakkor a közösségi sportesemények között igazi különlegességek is akadnak, ilyen például az utóbbi időben egyre népszerűbb akadályokkal nehezített futás, vagy éppen a kutyás frizbi.

A Faninfo weboldalán a különféle bajnokságok és meccsek mellett időben értesülhetsz a leghétköznapibb és a legkülönlegesebb közösségi sporteseményekről és sportversenyekről is!