SzabadidőLézerharcLézergame
Utolsó frissítés: 2013-09-24 Faninfo Partner

Lasergame

Lézerharc, Lézergame
'Lasergame - Lasertag játék a Belváros szívében!
Mi is valójában az a Lasertag? - Hanula Zsolt szavaival élve

A Lasergame egy olyan lézerfegyveres csapatépítő akciójáték, mint a paintball, csak nem fáj, ha eltalálnak. Mindez egy pincelabirintusban, igazi lézerfegyverekkel. És az igazit itt értsük úgy, hogy tényleg igazi, ott cikáznak a levegőben a piros és zöld lézernyalábok, mint a Csillagok háborújában. Csak persze nem bontanak atomjainkra, ha eltalálnak, ehelyett a fegyverünk közli géphangon, hogy meghaltunk, plusz egy pont az ellenfélnek, de sebaj, pár másodperc múlva visszatérhetünk a háborúba, addig keressünk valami fedezéket, ha jót akarunk.

Ha egy kicsit rátekerik a zenét meg a füstgépet, az ember konkrétan úgy érezheti magát, mint egy birodalmi rohamosztagos, aki éppen egy különösen elvadult diszkórazziában vesz részt a Halálcsillagon. Ami ahhoz képest, hogy negyed órája még a Körúton sétált, igazán figyelemreméltó. A következő negyed óra után pedig már az előtérben piheg, mint aki éppen lefutott egy maratont, a teljesítményét értékelő statisztikában böngészi, kit hányszor lőtt le az ellenség soraiból, és azt tervezi, hogy a következő menetben hová vegye be magát orvlövészkedni. Vagy éppen azt, hogy hogyan tudna a szemét lesipuskás hátába kerülni.

A játékban két csapat (maximálisan 6-6, minimálisan 2-2 fő) méri össze ügyességét egymással egy erre speciálisan kialakított pályán. A küzdelem végén számítógépes kiértékelést, ún. 'lőlapot' kapunk amiből kiderül, hogy melyik csapat nyert, a csapaton belül ki lett az első, a második, stb..., melyik játékos milyen százalékkal lőtt és kit talált el. Ezek ismeretében mód nyílik mind csapat, mind az egyéni teljesítmény megállapítására.

A legjobb az, hogy az egészhez nem kell semmilyen előzetes felkészülés (a csapatmunka úgyis kialakul egy-két kör után), és gyakorlatilag kortól függetlenül élvezhető, onnantól kezdve, hogy az ember elbírja a fegyvert. És ha netán elkezdene hiányozni a fájdalom, lehet menni utána paintballozni.

Lasergame -az egyetlen valódi lasertag Magyarországon. Nálunk a játékosok valóban lézerfényt kilövő lézerfegyverrel játszhatnak! A Lasergame 2005-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, s azóta számos rendezvénynek adott helyet.'
Elérhetőségek
1132 Budapest
Visegrádi utca 3
Megközelíthetőség:


Bejárat a Kádár utca felől
Nyugati tértől 2 percre
lasergame@lasergame.hu
Nyitva tartás
Hétfő15:00 - 20:00
Kedd15:00 - 20:00
Szerda15:00 - 20:00
Csütörtök15:00 - 20:00
Péntek15:00 - 20:00
Szombat15:00 - 20:00
Vasárnap15:00 - 20:00

Online foglalás esetén 8 órától 22 óráig!
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz, Banki utalás, Szép kártya
Belépők
1 óra lasertag / fő
1990 Ft
2 óra lasertag / fő
2490 Ft
3 óra lasertag / fő
3490 Ft
Alapterület: 400nmNyitás éve: 2005
Egyéb lehetőségek
  • Terembérlés
  • Wifi
  • Zártkörű rendezvények, Csapatépítés, Legénybúcsúk, Születésnapok
Faninfo tipp
Baráti/haveri társaságoknak
Cégeknek
Diákoknak
Iskolai osztályoknak
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges
Étel, ital
Büfé
Programok