SzabadidőMozi
Utolsó frissítés: 2013-11-18 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Pólus Mozi

Mozi

A Pólus bevásárlóközpontban lévő Pólus Mozi a multiplex típusú mozizásban elsőként,1996-ban kezdte meg pályafutását. Az első üzemeltető a Cineplex Odeon volt, majd 6 év üzemeltetés után 2002-ben a Hollywood Multiplex vette át a mozi irányítását. 2006-ban ismét tulajdonosváltás történt, és a Palace Mozi Kft. vette át a mozit. Ezen idő alatt a moziban a megszokott, igényes minőségi vetítésekre és szórakozásra nyílt lehetőség, viszont az idő előrehaladtával technikai, műszaki újításokra nem került sor, mivel hálózatok részeként nem kapott megkülönböztető figyelmet.

2012 február 10.-én az egészében magyar tulajdonú Pólus Film-Színház Kft. lett az üzemeltető, aki Magyarországon egyedülállóan vállalkozott arra, hogy az újításokat és a maga nemében különleges formában egyedi, idáig még meg nem valósított szórakozási lehetőséget biztosítson egy helyen.

Cégünk élve azzal a nyelvi lehetőséggel is, mely meghatározza a szórakozás eme fajtáját, és egy 16 éve működő multiplex típusú moziban saját ÉLŐ SZÍNHÁZAT hozott létre. A kultúra eme két fajtája egy fedél alá került, és egymást erősítve nyújt ígényes szórakozást az idelátogatóknak.

A színház létrejöttével egyidőben a mozi digitális fejlesztésen megy keresztül, és fokozatos átalakítás után minden termében digitális (és 3D) filmek megtekintésére lesz alkalmas.

2012 szeptemberétől az első évaddal induló színház felnőtt és gyermek előadásokkal, valamint a mozi, és a színház közös adottságait kihasználva további meglepetésekkel várja kedves vendégeit. A szórakozási lehetőségeket tovább bővítettük koncertekkel, bábszínházi előadásokkal és interaktív programokkal.

Adottságainkból adódóan nem csak a szórakozni vágyóknak tudunk lehetőségeket nyújtani, hanem cégeknek, volt- és leendő partnereinknek rendezvények és konferenciák lebonyolítására is helyet tudunk biztosítani. Komplex lehetőségeinkkel, megújult arculattal, kibővült formában hosszú távon szeretnénk az idelátogatók részére színvonalas szolgáltatást nyújtani.

Szeretettel várjuk a hozzánk látogatókat akár nézőként, akár támogatóként, vagy partnerként ha részt kíván venni eme egyedi kezdeményezésünkben.

Elérhetőségek
1152 Budapest
Szentmihályi út 131
Megközelíthetőség:
mozi@polusfilmszinhaz.hu
jegyrendeles@polusfilmszinhaz.hu
Nyitva tartás
Hétfő10:00 -
Kedd10:00 -
Szerda10:00 -
Csütörtök10:00 -
Péntek10:00 -
Szombat10:00 -
Vasárnap10:00 -
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek
NYugdíjas kedvezmény, Gyerek/diák kedvezmény, Fogyatékkal élők számára kedvezmény
Készpénz
Belépők
Egyéb lehetőségek
  • Esküvők, Születésnap, Osztákytalálkozók, Magánvetítés, Rendezvények
Faninfo tipp
Baráti/haveri társaságoknak
Családdal
Parkolás
Parkolóház a közvetlen közelben
Étel, ital
Programok