Szabadidő
Utolsó frissítés: 2014-11-25 Faninfo Partner

S. K. Műhely

Kreatív műhely, Kézműves, Hobby, szakkör,
Az S.K. Műhely egy nyitott kerámia műhely. A műhely 2000. szeptemberében nyílt azok számára, akik agyaggal szeretnének dolgozni szabadidejükben: Saját Kerámiát, Saját Kezűleg készíteni. Tanfolyamok indulnak felnőttek és gyermekek részére,valamint angol nyelven is Budapesten élő külföldiek számára.

Együttműködünk a XII. Kerületi Művelődési Központtal: az év folyamán örömmel agyagozunk a megbeszélt rendezvényeken. Rendszeresen rendezünk kiállítást a műhelyben dolgozók munkáiból a XII. kerületi Polgármesteri Hivatal Folyósógalériáján és kiállítunk művészetterápiás kiállításokon. Az év folyamán várjuk azokat az iskolás és óvodás csoportokat, akik szeretnének látni egy igazi kerámiaműhelyt, korongos bemutetóval és szívesen agyagoznának velünk másfél órában.      Előadásaink, bemutatóink egy-egy kerámiával kapcsolatos speciális témában is nyitottak.

A nyári időszakban táborokat szervezünk: gyermekek számára napközis kézművestábort (vendégtanárok segítségével), és felnőttek számára Budapesten és vidéken is speciális technikák, színes agyagok, illetve rakuégetések bevezetésével. Lehetőségeket kínálunk szocio-, és művészetterápiás foglalkozások megvalósításához.

Szeretnénk, ha nálunk minden megtalálhtó lenne, ami az agyag körül forog, ezért folyamatosan bővítjük a lehetőségeket. A foglalkozásokat szakértő tanárok és alkalmanként meghívott vendégművészek vezetik. Alkotni öröm! Az ötletek megvalósításához nyugodt szellemi légkört biztosítunk egy jól felszerelt műhelyben, ahová szívesen járnak, és jóhírünket messzire viszik!
Elérhetőségek
1124 Budapest
Sion lépcső 8
Megközelíthetőség:
Sion lépcső (8-as busz)
skmuhely@hotmail.com
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd -
Szerda -
Csütörtök -
Péntek -
Szombat -
Vasárnap -
Foglalkozástól fűggő nyitvatartás
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz, Előre utalás,
Belépők
Gyerekfoglalkozás
1500 Ft
Felnőtt foglalkozás (alkalmanként)
5400 Ft
Felnőtt foglalkozás (4 alkalmas bérlet)
14440 Ft
Felnőtt foglalkozás (4 alkalmas bérlet)
24000 Ft
Bérletvásárlási lehetőség
Nyitás éve: 2000
Korongozás, kézi agyagmegformálás, mázazás, fazekas agyag, színes masszák, hagyományos és modern díszítéstechnikák.
Egyéb lehetőségek
  • Teremhasználat önálló alkotásra
  • Születésnapok, Leánybúcsúk, Baráti összejövetelek,
Faninfo tipp

Korosztály: 2-
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges, Ingyenes,
Kerékpár tároló
Étel, ital
Programok