Szabadidő
Utolsó frissítés: 2015-02-17 Faninfo Partner

Termál Kemping

Apartman, panzió, Kemping,
A Termál Kemping Apartmanházak várja vendégeit a harkányi gyógyfürdő közvetlen szomszédságában!

Szálláshely kínálatunk: új építésű apartmanok 2-6 fő részére, hotelszobák, apartmanházak, "Retro" ifjúsági szálláshelyek. A képek magukért beszélnek!
A kemping gondosan megőrzött ősfás-ligetes részén lakóparkot idéző apartmanokat-bungalókat, a „retró szakaszban” pedig gyerekcsoportok, fiatalos baráti társaságok számára vonzó, olcsó szálláshelyeket kínálunk – nem is beszélve a „klasszikus szolgáltatásokról” a sátor- és lakóautó-helyekről, amelyeket a legkényesebb igényeket is kielégítő színvonalon alakítottunk ki. Ugyanez mondható el a kemping vizesblokkjairól és szolgáltató egységeiről is: a 21. század elvárásainak megfelelően akadálymentes területtel várjuk a mozgáskorlátozott vendégeinket és külön WC-blokkal a kisgyermekkel érkező társaságokat. Családbarát megoldásaink közé tartozik az elkülönített gyermekpelenkázó biztosítása is.

A Termál Kemping Apartmanházak vendégei a szomszédos Dráva Hotel**** wellness-részlegét kedvezményes áron használhatják.

A harkányi gyógyfürdő és a villány-siklósi borvidék szomszédságában elterülő Termál Kemping Apartmanházak Harkány egész évben, folyamatos akciókkal várja a Dél-Dunántúlra látogató külföldi és hazai vendégeket, különös tekintettel a családokra és a „karaván-mozgalom” rajongóira!
Elérhetőségek
7815 Harkány
Bajcsy-Zs. utca 6
Megközelíthetőség:
thermal@campingharkany.hu
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd -
Szerda -
Csütörtök -
Péntek -
Szombat -
Vasárnap -
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Belépők
 • apartmanok 2-6 fő részére
 • hotelszobák
 • apartmanházak
 • "Retro" ifjúsági szálláshelyek.
Egyéb lehetőségek
  Faninfo tipp
  Parkolás

  Étel, ital
  Programok