FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

 

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most!2014. november 30.
A webáruház – színdarab kiskamaszoknak 2014
A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági színház - Kolibri Pince A webáruház című darabja a 12 éves és annál idősebb gyerekek számára tartogat izgalmakat. 2014. márciusáig több időpontban is megtekinthetitek az előadást.

A Németh Ákos által írt történet főszereplői a két tizennégy éves diák Martina és Marcella, akik borzasztóan unják az iskolát. Mindketten pontosan tudják, hogy szüleikre nem számíthatnak semmiben, és mindketten szeretnének népszerűek lenni – ha más nem is, az osztálytársaik körében mindenképp. Annyi a bökkenő, hogy egyik sem az a társaság középpontja típus. Viszont van egy jó ötletük, amivel megvalósulhat az álmuk...


Kép forrása: nyirseghir.hu
 
A Perényi Balázs által rendezett darabban többek között Császár Réka, Kőszegi Mária, Bárdi Gergő és Alexics Rita játszik.

A darabot az alábbi időpontokban tekintheted meg:
2014. január 28. 15 óra
2014. február 10. 15 óra
2014. március 4. 17 óra
2014. március 12. 15 óra