FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

 

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most!2014. november 30.
Kippkopp és Tipptopp – bábjáték 3-6 éveseknek
Kippkopp, a gesztenye-figura nem mai gyerek, Marék Veronika mesehősén nőtt fel már a mai kisgyerekes szülő-generáció is. Így a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház Kippkopp és Tipptopp című bábjátéka amellett, hogy elvarázsolja a kicsiket, a szülőkben is kellemes hangulatot ébreszt.

A 35 perces bábjáték bájos történetében egy kamrába tévedt egérke indítja meg az események sorozatát, ráharap ugyanis egy dióra, a roppanás hangja pedig felzavarta az ősz óta itt szunyókáló Kippkoppot. A gesztenye-gyerek egy jóleső nyújtózás után sétálni indul, és felfedezi az erdők-mezők lakóit. Mindeközben megkeresi Tipptoppot, a gesztenyelányt is, aki egy helikopter-falevélen közelít őhozzá.

 
Képek forrása: kolibriszinhaz.hu

A Kippkopp és Tipptopp produkció a 3-6 éves korosztály számára ideális, és nekik is kifejezetten jól jön, hogy jó eséllyel találkozhattak már a gesztenye-figura történetével. A kicsik számára nagyon fontos ugyanis az ismétlés, sokuk szereti újra meg újra ugyanazt a mesét meghallgatni esténként. Az előadás révén a már jól ismert mesehőst új megközelítésben ismerhetik meg. A bábjáték jó átvezetés a csecsemőszínházi és a gyermekszínházi darabok között. A környezet, és a benne lő növények és állatok felfedezése a 2-3 évesek érdeklődésének középpontjában áll, a picit nagyobb, 4-6 éves gyerekeket pedig már a szociális kapcsolatok kialakítása is foglalkoztatja. Így mindkét korosztály számára izgalmas lesz a mese.