SzórakozásPub
Utolsó frissítés: 2013-10-10 Faninfo Partner

Orfeusz Pub

Pub
 
Orfeusz és Euridiké történetét olyan érzések teszik örökérvényűvé, mint amilyen a szeretet, a kitartás, a hűség, a tehetség, az önfegyelem és a tökélyre való törekvés. E legenda lett újraértelmezve 1985-ben, amikor is a hős, Orfeusz nevét használva, megszületett a belváros szívében, a Bakáts téren, az Orfeusz Söröző. Az Ybl díjas belsőépítész, Mikó Sándor, által kialakított belső tér, csak úgy, mint Szatmáry Zsolt festőművész képei és Fülöp János, Orfeuszt ábrázoló ólombetétes üvegkompozíciója mind hozzájárultak ahhoz, hogy valami új születhetett.
A falak, melyek lépésről-lépésre mesélik el Orfeusz és Euridiké történetét sikeresen feloldották az addigi „kocsmákkal” kapcsolatos sztereotípiákat. Ekkor 1985-ben, az Orfeuszban összefonódott az addig oly távolinak tűnő sör és a művészetek. A belső design-on túl ezt az egységet tovább erősítették és erősítik még a mai napig is, az itt megrendezésre kerülő tárlatok, bemutatók, koncertek és egyéb neves események. A söröző egyedi hangulatának köszönhetően, a korábban csak fellépő zenészek (Charlie, Cserháti Zsuzsa, Demjén Ferenc, Fábián Éva, Janicsák István, Szabó Leslie stb.) ma már visszatérő vendégként vannak üdvözölve. Az Orfeusz megnyitása óta több mint 400 regisztrált törzsvendéggel büszkélkedhet, akiknek a száma napról- napra nő. Ők nem csupán a minőségi alapanyagok, magas színvonalú szolgáltatások és kedvező árak miatt jönnek, hanem az igazán egyedül álló légkör miatt.
A tisztelet, a kedves szó mindenkit megillet. Ezen a helyen megszűnnek a társadalmi, politikai és egyéb távolságok. Az üzlet nyitásakor a többi vendéggel szívesen beszélgető politikusok nyerték a választásokat, ma a betérő művészek örömmel csatlakoznak ismeretlen vagy ismerős társaságokhoz. Barátságok, üzleti- és családi kapcsolatok születnek felügyelők, legyen az rendőr felügyelő vagy házfelügyelő, doktorok, legyen az orvos vagy jogász doktor, és művészek közt, legyen az festőművész vagy életművész. Nem véletlen tehát, hogy az Orfeusz 25 éve kedvelt a fővárosi, vidéki és külföldi látogatók körében. Tökéletes pár óra kellemes eltöltésére épp úgy, mint céges rendezvények, üzleti tárgyalások, esküvők, születésnapok, legény- és leánybúcsúk szervezésére és lebonyolítására.
Kerthelyiség/terasz: tavasztól őszig
Elérhetőségek
1092 Budapest
Bakáts tér 2
Megközelíthetőség:
Boráros tér (4-6-os villamos)
orfeuszpub@gmail.com
Nyitva tartás
Hétfő15:00 - 24:00
Kedd15:00 - 24:00
Szerda15:00 - 24:00
Csütörtök15:00 - 24:00
Péntek15:00 - 1:00
Szombat17:00 - 1:00
Vasárnap -
Rendezvényszervezés
Rendezvények lebonyolítása
Zártkörű rendezvények
Terembérlés
Max. befogadó képesség:150 fő
Két terem két szinten
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges
Fizetési Lehetőség
Készpénz, Bankkártya, SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Ticket Restaurant, EDC kártya
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
darts, sakk, kártya, wifi, Klimatizált,
Faninfo tipp
Haveroknak, barátoknak
Pároknak
Üzleti találkozókra
Ételek
Nassolnivaló: pizzaszendvics,juhtúrós melegszendvics,töki pompos,virsli
Italok
Kávé320 Ft
Kozel (0,5l csapolt)470 Ft
Johnny Walker Red Label620 Ft
Jägermeister600 Ft
Finlandia vodka520 Ft
Koktél van
Programok