Szórakozás
Utolsó frissítés: 2014-06-04 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Pointer Pub, Gozsdu udvar

Söröző, Pub, Angol
 
Kellett egy hely ahol kiülhetünk a teraszra olyan fapadokra, amilyet régi angol vidéki pubokban látni, jó a sör és többféle van, végre ihatunk friss, pasztörizálatlan házisört is – ez a Hunter’s – és mindez megfizethető nekünk, pestieknek is. Az a régi angol country pub hagyomány inspirálta a Pointer Pub-ot, ahol fapadlóra lépünk süppedős szőnyeg helyett, ahol a berendezés egyszerű, de ettől mégis otthonos, ahová öltöny, nyakkendő nélkül is jó beülni, ahol a padok nagy beszélgetések, új ismeretségek, kapcsolatok, születés- és névnapok, baráti dumapartik tanúi, ahol külföldiek és magyarok, túristák és helybeliek találkoznak, akik különféle nyelveken próbálnak társalogni, de általában az angolnál kötnek ki. Egy eredeti angol sör nem hiányozhat egy angol Pub-ból, nálunk ez a vörösréz-arany színű “Bombardier”, ami önmagában is elég ok számos vendégünknek arra, hogy betérjen hozzánk. Egyes Pointer Pubokban már a klasszikus Guinnes-t is csapoljuk. Egyre többen választják a cider-t, ezt a különleges almabort, nálunk a Pointer Pubok specialitása, a kitűnő Doria Cider csapolva kapható!

A Gozsdu udvar hat egymásba nyíló udvarával önmagában is különleges, érdemes végigsétálni a Király  és a Dob utcát összekötő egyedi hangulatú sétányon. A környéken lüktet Budapest éjszakai élete, ebben a Gozsdu udvar egyre inkább találkozó és szórakozó központtá válik. Divatos bárok, kávézók, éttermek, galériák és persze a Pointer Pub a “B” udvarban.

Az itteni Pointer Pub pedig talán a legszebb a Pointerek közül bent 60, a különleges hangulatú teraszon 20 hellyel a népszerű “pointeres padokon”. Kapható persze a Hunter’s, a Pointer Pub egyedi házi söre de  Guinness-t is csapolunk és ingyen WIFI is van.

Baráti árak és különleges angol teák, sport közvetítések, csapolt Doria cider, mi kell még.
Kerthelység/terasz: tavasztól őszig
Elérhetőségek
1075 Budapest
Király utca 13
Megközelíthetőség:
Gozsdu udvar "B" udvar$Deák Ferenc tértől (M1, M2, M3 metró) pár perc séta
info@pointerpub.hu
Nyitva tartás
Hétfő12:00 - 2:00
Kedd12:00 - 2:00
Szerda12:00 - 2:00
Csütörtök12:00 - 2:00
Péntek12:00 - 2:00
Szombat12:00 - 2:00
Vasárnap12:00 - 2:00
Rendezvényszervezés
Zártkörű rendezvények
Terembérlés
Max. befogadó képesség:60 fő
1 terem
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges$
Fizetési Lehetőség
Készpénz,
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Wifi, Klimatizált, Akadálymentesített
Faninfo tipp
Ételek
Nassolnivaló: tortilla chips,mogyoró,
Italok
Kávé320 Ft
Hunter's (0,5l csapolt)490 Ft
Johnny Walker Red Label780 Ft
Jägermesiter680 Ft
Royal vodka480 Ft
Koktél van
Programok