SzórakozásPub
Utolsó frissítés: 2014-06-04 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Pointer Pub, Teréz körút

Pub, Söröző, Pizzéria, Angol
Nyitás éve: 2013
Kellett egy hely ahol kiülhetünk a teraszra olyan fapadokra, amilyet régi angol vidéki pubokban látni, jó a sör és többféle van, végre ihatunk friss, pasztörizálatlan házisört is – ez a Hunter’s – és mindez megfizethető nekünk, pestieknek is. Az a régi angol country pub hagyomány inspirálta a Pointer Pub-ot, ahol fapadlóra lépünk süppedős szőnyeg helyett, ahol a berendezés egyszerű, de ettől mégis otthonos, ahová öltöny, nyakkendő nélkül is jó beülni, ahol a padok nagy beszélgetések, új ismeretségek, kapcsolatok, születés- és névnapok, baráti dumapartik tanúi, ahol külföldiek és magyarok, túristák és helybeliek találkoznak, akik különféle nyelveken próbálnak társalogni, de általában az angolnál kötnek ki. Egy eredeti angol sör nem hiányozhat egy angol Pub-ból, nálunk ez a vörösréz-arany színű “Bombardier”, ami önmagában is elég ok számos vendégünknek arra, hogy betérjen hozzánk. Egyes Pointer Pubokban már a klasszikus Guinnes-t is csapoljuk. Egyre többen választják a cider-t, ezt a különleges almabort, nálunk a Pointer Pubok specialitása, a kitűnő Doria Cider csapolva kapható!
 
Még alakul, de már nyitva! Nagy belső tér, ősszel, télen is ideális! Meccset is lehet nézni, Digi TV is van, NFL, Premier League, Champions League műsoron. Barátságos árak.

Saját készítésű pizzák egyre népszerübbek (elvitelre is kaphatók)! Legény- és leánybúcsu, céges parti, születésnap, névnap, baráti sörözés, vasárnapi családi pizzaebéd. Kávézni is jó itt, már de. 10-től nyitva vagyunk.
Terasz
Elérhetőségek
1066 Budapest
Teréz körút 34
Megközelíthetőség:
Jászai Mari tér (4-6-os villamos)
info@pointerpub.hu
Nyitva tartás
Hétfő8:00 - 2:00
Kedd8:00 - 2:00
Szerda8:00 - 2:00
Csütörtök8:00 - 2:00
Péntek8:00 - 2:00
Szombat12:00 - 2:00
Vasárnap12:00 - 2:00
Rendezvényszervezés
Zártkörű rendezvények
Terembérlés
1 terem
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges
Fizetési Lehetőség
Készpénz
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Wifi, Klimatizált,
Zene: változó
Faninfo tipp
Haveroknak, barátoknak
Ételek
Margarita Pizza (32 cm)1290 Ft
Nassolnivaló: tortilla chips,mogyoró
Italok
Kávé320 Ft
Hunter's (0,5l csapolt)490 Ft
Johnny Walker Red Label780 Ft
Jägermesiter680 Ft
Royal vodka480 Ft
Koktél van
Programok