SzórakozásKocsmaBár
Utolsó frissítés: 2013-08-15 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

VakEgér Kocsmája

Kocsma, Bár
 
Sajátos hangulatú, családias bulizó és iszogatóhely vár Budapest Szívében! Nézz be hozzánk!

Party terem – Privát rendezvényekre, Bulikra:

Különtermünk arra hivatott, hogy kisebb rendezvényeken vendégink elszeparáltan szórakozhassanak. A terem maximum 50 főre nyújt kényelmes elhelyezést. Külön hang- és fénytechnikájának köszönhetően lehetőség van akár a nagyterem zenéjének hallgatására, akár egyedi igényeknek megfelelő zene szolgáltatására (Dj szolgáltatásunk igénybevétele esetén). Catering- és egyéb szolgáltatásaink, valamint a terembérlet részletezéséhez kérje ajánlatunkat!

Tőzsdekocsma

Beugranál egy klassz helyre munka vagy suli után? Esetleg legény- vagy lánybúcsút szervezel? Vagy éppen közeledik a születésnapod és nem tudod, hogy hol ünnepelj? Ne keress tovább, mert rátaláltál a legjobb bulihelyre! Minden út hozzánk vezet, mert a VakEgeret Budapesten, a VI. kerületben, a Deák térnél találod. A kocsmában kiváló koktélok, röviditalok, pálinkák, likőrök, sörök, borok, pezsgők közül válogathatsz és hetente új italakciókkal várunk.

Italtőzsdéztél már??? Alakítsd Te az árakat! Egyedi italtőzsde rendszerünk segít abban, hogy okosan fogyassz nálunk italokat. Hatalmas monitorokon követheted az italárak alakulását. A tőzsdén mindig 9 féle ital pörög egyszerre és az árak nem véletlenszerűen mozognak. Csak úgy, mint az igazi tőzsdén, a kereslet és a kínálat mozgatja őket. Minél többet iszol egy italfajtából, annál jobban felmegy az ára, ha pedig valamelyik ital kevésbé fogy, akkor annak csökkenni kezd az ára. Az este folyamán bármikor beüthet a TŐZSDEKRACH, amikor az árak zuhanni kezdenek. Csapj a pultra és légy résen! Nem mindegy, hogy mennyiért iszol nálunk!
Elérhetőségek
1061 Budapest
Paulay Ede utca 2
vakeger@vakeger.com
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd18:00 - 5:00
Szerda18:00 - 5:00
Csütörtök18:00 - 5:00
Péntek18:00 - 5:00
Szombat18:00 - 5:00
Vasárnap -
Rendezvényszervezés
Céges rendezvények
Családi ünnepek
Baráti összejövetelek
Zártkörű rendezvények
Terembérlés
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges$Parkolóház a közvetlen közelében
Fizetési Lehetőség
Készpénz
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Party terem, Catering, Italtőzsde,
Faninfo tipp
Haveroknak,barátoknak
Családoknak
Üzleti találkozóra
Ételek
Nassolnivaló: Ropi,Mogyoró,Chips,Szenvicsek
Italok
Kávé350 Ft
Soproni (0,5l csapolt)490 Ft
Johnnie Walker Red Label590 Ft
Jägermeister550 Ft
Absolut590 Ft
Koktél van
 
Programok