2016. június 20.
Balaton Sound 2016 – Zamárdi újra kivirul
Színes nemzetközi sztárkínálat és a hazai együttesek krémje is azon lesz, hogy minél jobban érezd magad az idei Balaton Soundon 2016. július 6. és 10. között.

Kép forrása: sziget.hu

Gyorsan kell lépned, ha szeretnél ott lenni az idei Soundon, ugyanis fénysebességgel fogynak a jegyek és a bérletek - így jó eséllyel idén is teltházas lesz az egyik legjelentősebb és legszerethetőbb hazai fesztiválunk. Ilyen zenekínálat mellett mindez nem is csoda, ugyanis a Zamárdi szabadstrandján megrendezett fesztivál olyan sztárokat hoz el nekünk, mint - a teljesség igénye nélkül - Macklemore & Ryan Lewis, Martin Garrix, Armin van Buuren, Steve Aoki, Paul van Dyk.
 
Nézzétek meg a Balaton Sound teljes programkínálatát. A nemzetköziség mellett persze mindig jól jön egy kis hazai is, így SANFRANCISCOBEAT, HOT X vagy az IRIE MAFFIA is ott lesznek a fellépők között.
 
A fesztivál népszerűségére a szerethető helyszín is rátesz még egy lapáttal, semmihez sem fogható az az élmény, amikor a bulizást strandolással kombinálod; másnap pedig egy gumimatracon ringatózva, vagy éppen a hasadat a napon süttetve pihenheted ki az előző esti party fáradalmait.
 
Június 15. után az 5 napos bérletek 64 000 forintba, a napijegyek 18 000 forintba kerülnek.