FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most! 
2015. február 10.
Faninfo Card
FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág
Nem kell mást tenned, mint az alábbi formon regisztrálni, majd átvenned a kártyád a számodra kijelölt átvételi helyen, vagy postai úton kiszállítást kérni és csak figyelned kell épp hol vehető igénybe kedvezmény a kártyáddal. A kártyta teljesen ingyenes (és az is marad)!

Regisztrációnál figyelj, melyik kártyát igényled! A választható kártya típusok Faninfo Student Card, Faninfo Family Card és a Faninfo Basic Card.

Kinek ajánljuk a Faninfo Student Card-ot?
Minden diáknak, aki rendelkezik diákigazolvány kártyával és aktív hallgatói jogviszonnyal. A kedvezményeknél kifejezetten rájuk szabott ajánlatokkal találkozhattok.

Kinek ajánljuk a Faninfo Family Card-ot?
A családosok számára született meg a Family Card. Tipikusan családoknak, gyerekeknek szánt kedvezményeket gyűjtöttünk nektek össze.

Kinek ajánljuk a Faninfo Basic Card-ot?
A válasz egyszerű és rövid. Mindenkinek!

Nyomás a www.faninfo.hu/faninfocard oldalra és nézelődj a kedvezmények között. Nagyon figyeljetek, hogy egy-egy kedvezmény meddig vehető igénybe és mindig legyen nálatok a kártyátok, mivel csak annak felmutatása/azonosító ellenőrzése biztosítja, hogy igénybe vehessétek az akciós ajánlatokat.

 
*A személyes átvétel pontos helyéről e-mail -es tájékoztatást küldünk.
**A postai átvétel díja 300Ft melyet regisztráció után az OTP Bank 11716008-20200491 számlaszámra kell elutalni. A közleménybe írjátok oda a nevetekét és hogy Faninfo Student/Family/Basic Card.