2013. július 24.
Kedvelt kerthelyiségek Budapesten: Grund
Egy nagy ötlet megvalósulásának eredménye a Grund, amely a Pál utcai fiúk egyik helyszínét hivatott újra életre kelteni a 8. kerületben, körülbelül egy laza évszázaddal Molnár Ferenc regényének megjelenése után.


 

Az eredmény egy hangulatos és egyedi szórakoztató komplexum lett, amely bárral, kerthelyiséggel, játszótérrel, oktatási központtal várja a kellemes időtöltésre vágyókat. Az ezerarcú Grund változatos lehetőségeket nyújt a szórakozásra, különböző zenei stílusok elevenednek meg a változatos programkínálatban. A grillkonyhában válogathatsz az ízletes ételek között, kedvedre ücsöröghetsz a kellemes kerthelyiségben, vagy az elvonulós kuckókban, válogathatsz a finom italok között, és csocsózhatsz is. Nyáron részt vehetsz a Grund heti rendszerességgel megrendezett grill partijain, és a zenei élményekkel megfejelt bográcsozásokon is. A gyerekeknek
 
Ha nem Budapestről érkezel, vagy ha éppen nem tenne jót, ha a buli után haza kellene vezetned, akkor kivehetsz egy szobát a Grund Hostelben, ami ugyanabban az épületben található, mint a Bár. A zöld gondolkodás is helyet kapott a Grund életében, létrehozták a nyolcadik kerület első közösségi kertjét, ahová várják a becsatlakozni vágyókat.
 
Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig: 11 órától
Szombaton 16 órától